• New
Дебел вестник с точки - Списания за тетрадки книги в твърди корици формат А5 - Висококачествена хартия със защита от мастило 120 ГОРИВО с окото на 5 мм точки, номера на ?

Дебел вестник с точки - Списания за тетрадки книги в твърди корици формат А5 - Висококачествена хартия със защита от мастило 120 ГОРИВО с окото на 5 мм точки, номера на страниците, притежател на дръжка, джоб и гама

Rating 
BGN 8.99

Продукти
Налично

✔️ КЛАСИЧЕСКИ БЕЛЕЖНИК ✔️ ВИНАГИ ИМАЙТЕ ПОД РЪКА-ДРЪЖКА С ВГРАДЕН ДЪРЖАЧ ЗА ПИСАЛКА - Стабилна линия за писалка в корешке bullet journals означава, че вие винаги може да има химикалка под ръка, когато му дойде вдъхновение. ✔️ ПЛЪТНА ХАРТИЯ 120 г /см ЗА ЗАЩИТА От РАСТЕКАНИЯ : 160 страници луксозна хартия, така че тя е добре пазената срещу повечето химикалки и маркери, включително и писалки.Отново открийте радостта от писмо с наш дизайн lay flat и висококачествена хартия 120 ГОРИВО. ✔️ ДИЗАЙН LAYFLAT ви ПОЗВОЛЯВА да ПИШЕТЕ В НЕГО МЕЧТАТА си : бележник HUSTLE Co. ✔️ ПЛЪТНА ХАРТИЯ 120 г /см ЗА ЗАЩИТА От РАСТЕКАНИЯ : 160 страници луксозна хартия, така че тя е добре пазената срещу повечето химикалки и маркери, включително и писалки. с окото на 5 точки мм - ИДЕАЛЕН вариант за ежедневника bullet notebook. формат А5 на точки, изработени в уникален за корицата на 3 части и здрава подвързия, лежат точно, така че можете да лесно да се пише от двете страни на листа, без да засяга гръбначния стълб. ✔️ ДИЗАЙН LAYFLAT ви ПОЗВОЛЯВА да ПИШЕТЕ В НЕГО МЕЧТАТА си : бележник HUSTLE Co.С пронумерованными страници, вътрешен джоб, панделка и еластична каишка той е подходящ за всички клетки!Професионална и твърди корици от веганской на кожата.Лаптопи HUSTLE Co.По-скъпите марки се използват много по-тънка хартия 80 ГОРИВО.Класически издания с твърди корици RE-IMAGINATED - HUSTLE Co.Резервирайте сега, докато има запаси.По-скъпите марки се използват много по-тънка хартия 80 ГОРИВО.Също така включва БОНУС 6-инчов линия. формат А5 на точки, изработени в уникален за корицата на 3 части и здрава подвързия, лежат точно, така че можете да лесно да се пише от двете страни на листа, без да засяга гръбначния стълб.Класически издания с твърди корици RE-IMAGINATED - HUSTLE Co.

Всичко за продукта

Клиентите също избират