• New
Комплект Бои за вълна кучета WELYEME, Перманентная Боя За козината на домашни любимци - 6 Кисточек и Ръкавици За Оцветяване на Козината на Кучета, Нетоксичен Сигурен На?

Комплект Бои за вълна кучета WELYEME, Перманентная Боя За козината на домашни любимци - 6 Кисточек и Ръкавици За Оцветяване на Козината на Кучета, Нетоксичен Сигурен Набор от Бои За Вълна Кучета

Rating 
BGN 0.33

Продукти
Налично

Ако забележите зачервяване и сърбеж на кожата на вашия домашен любимец, незабавно спрете използването муВсички цветове могат да се смесват помежду си по свой вкус. ?Бъдете внимателни - Не се препоръчва да се използва за домашни любимци под 12 седмици. ?Подаръци - Тази безопасна боя за коса за кучета - чудесен коледен подарък, можете да имате красива рокля на своя домашен любимец.Комплект бои за вълна кучета Welyeme, Перманентная боя за козината на домашни любимци - 6 кисточек и ръкавици за оцветяване на козината на кучета, Нетоксичен Сигурен Набор от бои за вълна котки.За творчески конкурси по грумингу и професионална употреба грумером.?Перманентная боя за коса домашни любимци - Перманентная боя за коса домашни любимци обикновено трае до 6 месеца. ?Най-добрият комплект за оцветяване на козината на кучета - съдържа червена, зелена, жълта, синя, розова, виолетови боя за кучета обем шест флакони по 150 мл, 6 четки за боядисване и 4 чифта ръкавици.

Всичко за продукта

Клиентите също избират