• New
ABCCAMPING Плажна палатка Незабавен Поп козирка за 4-6 човека със защита от ултравиолетови лъчи, Разширено пол, 3 Етажа на преобръщане на прозореца с чанта за носене, торб?

ABCCAMPING Плажна палатка Незабавен Поп козирка за 4-6 човека със защита от ултравиолетови лъчи, Разширено пол, 3 Етажа на преобръщане на прозореца с чанта за носене, торби с пясък, тояги (синьо небе)

Rating 
BGN 3.33

Продукти
Налично

Вътрешната повърхност на палатки със сребрист покритие отразява и поглъща слънчевата светлина, намаляване на температурата вътре в палатката.Слънцезащитен крем UPF 50+ предпазва от слънчеви изгаряния и работи добре, като същевременно осигуряват приятна сянка, която да помогне да заспи.Слънцезащитен крем UPF 50+ предпазва от слънчеви изгаряния и работи добре, като същевременно осигуряват приятна сянка, която да помогне да заспи. Вътрешната повърхност на палатки със сребрист покритие отразява и поглъща слънчевата светлина, намаляване на температурата вътре в палатката. "едно натискане" за разгръщане, "едно компресия" за сгъване, сглобяване, не е необходимо, спестява време и усилия, лесен и стабилен, му е трудно да навреди. ? Лесен монтаж и демонтаж на : Нашата плажна палатка има система за автоматично сгъване. ? Водоустойчивост и защита от слънцето : Всплывающая палатката е изработена от водоотталкивающего полиестер 210 D с проклеенными шевове, което дава възможност на посетителите на плажа да останат сухи и да издържат на дъжд. ? Водоустойчивост и защита от слънцето : Всплывающая палатката е изработена от водоотталкивающего полиестер 210 D с проклеенными шевове, което дава възможност на посетителите на плажа да останат сухи и да издържат на дъжд.Системата автоматично сгъваема рамка показва най-добрите в сектора нива на подобрения. 2 Обикновени плажни столове лесно се поставят вътре.Палатката има защита UPF 50+, подобрена вентилация, която позволява да се насладите на хладен бриз и да се отървете от удушливой влажност на въздуха.Създаване на комфортна и уединена оазис за семейството си на плажа.Ние разработваме и продаваме най-висококачествени продукти и предлагаме на нашите гости максимално удовлетворенный услуга.Можете да прехвърли го през рамо и лесно качване в багажника на вашия автомобил, го лесен за пренасяне и транспортиране.Един човек може лесно да се установи плажна шатра за броени секунди. ? Преносим и лесен за използване: Идва с 7 весовыми торби, 10 тояги, 4 въжета, и чанта за носене. Можете да го затегнете с помощта на липучек, когато се изисква защита в интимен момент, например, при кърмене или смяна на облеклото. 2 Обикновени плажни столове лесно се поставят вътре. Можете да го затегнете с помощта на липучек, когато се изисква защита в интимен момент, например, при кърмене или смяна на облеклото. ? Просторна палатка е за 4-6 човека: Плажна палатка е конструирана с много просторни вътрешни пространства 94 "L x 45 + 40 "W x 50" H, на предната веранда, която служи едновременно легло и врата, вътре може да е удобно да седне и да идеш.ABCCAMPING - най-професионално и който се радва на доверието на марката да маршируват аксесоари за американския пазар, специализирана в продукти за активна почивка, повече от 10 години.

Всичко за продукта

Клиентите също избират