• New
Zerodeko Кошница от Ракита Кошници за цветя от Ратан Ивовая Кошница с дръжка за Сватба Цвете Ракита Количка За Момичета Кошница За Съхранение на шоколадови Бонбони с Л?

Zerodeko Кошница от Ракита Кошници за цветя от Ратан Ивовая Кошница с дръжка за Сватба Цвете Ракита Количка За Момичета Кошница За Съхранение на шоколадови Бонбони с Листенца за Хелоуин Бежовата Изплетен кош За съхранение

Rating 
BGN 6.99

Продукти
Налично

КОШНИЦА с шоколадови БОНБОНИ на Хелоуин като цяло е проста и елегантна, красива и щедраКОШНИЦА с шоколадови БОНБОНИ за Хелоуин, така красива ще красят вашия дом и ще се превърне в привлекателен за вашето парти.КОШНИЦА за шоколадови БОНБОНИ на Хелоуин Изящни, от висококачествен материал, внимателно създадена. Материал : върба ратан.КОШНИЦА ЗА шоколадови БОНБОНИ на Хелоуин, в която може да се сложи малко цветя, за да направи хубава снимка.Характеристики - Цвят : бежово. - Размер S : 15,00 X15,00 X15,00 см, 5,89 X5,89 X5,89inch. Размер L : 25,00 X24,00 X24,00 см, 9,82 X9,43 X9,43 инча.КОШНИЦА за шоколадови БОНБОНИ на Хелоуин Елегантна и лека, подходяща да се направи с нея прекрасно на снимки. цветен количката.Опаковката включва 1 бр.

Всичко за продукта

Клиентите също избират