• New
Басейн за големи кучета - 85 x12 Сглобяеми басейни за кучета - Пластмасов Детски басейн 2 в 1, Нескользящая Твърда Пластмасова Вана за Къпане на домашни любимци - JUOIFIP Ля?

Басейн за големи кучета - 85 x12 Сглобяеми басейни за кучета - Пластмасов Детски басейн 2 в 1, Нескользящая Твърда Пластмасова Вана за Къпане на домашни любимци - JUOIFIP Лятна играчка за вода на открито за деца

Rating 
BGN 40.66

Продукти
Налично

Може да се използва като басейн за домашни любимци, басейн за плуване, детски басейн, за да се насладите на прохлада през горещото лято 【Предпазни мерки】 Преди пълнеж вода тави JUOIFP за големи кучета уверете се, че на земята няма остри предмети, както и басейн за кучета е необходимо напълно да се разшири. забележка : След употреба, избършете и подсушете с изсушете на слънце.Това е идеалният летен подарък за домашни любимци и деца.Твърда пластмасова дъното на детския басейн е нескользящую текстура, така че той да може гъвкаво да се движите, дори ако се пълни с вода. забележка : След употреба, избършете и подсушете с изсушете на слънце.Може да се използва като басейн за домашни любимци, басейн за плуване, детски басейн, за да се насладите на прохлада през горещото лято. 【Предпазни мерки】 Преди пълнеж вода тави JUOIFP за големи кучета уверете се, че на земята няма остри предмети, както и басейн за кучета е необходимо напълно да се разшири.Какъв е размерът след раскладывания 71 "x71" x12" басейн за кучета е не само достатъчно голям, за да побере няколко души, но и може да се сгъва и намалява, когато не се използва, и може да бъде отстранен в кутия.Това е идеалният летен подарък за домашни любимци и деца. 【Многофункционален басейн за домашни любимци】 Сгъваем басейн широко достъпен за възрастни, деца, на големи домашни животни и малки домашни любимци. 【Многофункционален басейн за домашни любимци】 Сгъваем басейн широко достъпен за възрастни, деца, на големи домашни животни и малки домашни любимци. 【Сгъваем и преносим Басейн за Кучета】Басейн за големи кучета, събрани от няколко плочи, които може бързо да се разпространи и да се прибират.Какъв е размерът след раскладывания 71 "x71" x12" басейн за кучета е не само достатъчно голям, за да побере няколко души, но и може да се сгъва и намалява, когато не се използва, и може да бъде отстранен в кутия.【Сгъваем и преносим Басейн за Кучета】Басейн за големи кучета, събрани от няколко плочи, които може бързо да се разпространи и да се прибират. 【Басейн от PVC и PP Материали】Твърда пластмаса детския басейн е много здрав, изработен от висококачествени PVC и полипропилен картон, него не е лесно да се съборят, да се деформира, тя е устойчива на счупвания и пробиване.

Всичко за продукта

Клиентите също избират