• New
Детско конче-люлка 4 в 1, Кон за езда в закрити помещения и на открито, Подарък играчка на възраст от 10 месеца до 5 години за деца, Скиори на играчки (Цвят: зелен)

Детско конче-люлка 4 в 1, Кон за езда в закрити помещения и на открито, Подарък играчка на възраст от 10 месеца до 5 години за деца, Скиори на играчки (Цвят: зелен)

Rating 
BGN 0.67

Продукти
Налично

Както и широка седалка с научната подкрепа на гръбначния стълб ще допринесат за нормалното развитие на гръбначния стълб на дететоВашето удовлетворение е много важно за нас.След получаване на нашите продукти, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще отговорим и да решим проблема вместо вас в рамките на 24 часа. В комплекта са включени : 1 * Детски люлеещ се стол Ние гарантираме качеството на всеки продукт и проверяваме го, преди да изпратите.Нашият пони-конче-люлка със звукови ефекти споделят вашето дете маса безкрайно вълнение и радост и ще създаде интересна обстановка за вашите деца! подходяща за деца на възраст над 6 месеца. 【Лесен монтаж и почистване на】 Тази лошадку-люлеещ се стол може лесно да се инсталира или демонтира без инструменти.Повърхността е лесно петно, и е наистина удобен за почистване с влажна кърпа. 【Отличен За развитие на деца】Вашето дете ще се радвате на карате покрив с новото си, приключенски друг.Всяко дете обича да играе коне-качалок, когато той е малък. 【Тренирайте чувство за равновесие на детето】 Безопасен и точен радиан на шасито се намира в интервала от 0 до 40 градуса, като предоставя на детето стабилно разклащане, без да се преобърне. 【Безопасен материал】 Изработени от екологично чист материал HDPE и PP, тази детска кон-люлеещ се стол гарантира, че цялата конструкция ще запази формата си след много години употреба и игри на закрито и открито.Идеален за малки площадки за игра на закрито или на открито.Нека троянски кон ще стане незаменим детски щастие.

Всичко за продукта

Name:
Baby Rocking Horse
Material:
HDPE, PP
Weight Capacity:
44 lbs
Applicable Age:
1-4 Years Old
Applicable:
Early childhood education center, kindergarten, family, etc
Package include:
1* Kids Rocking Horse:
We guarantee the quality of each item and check it before shipment.:
Your satisfaction is very important to us. After receiving our products, if you have any questions, please contact us in time, we will reply and solve the problem for you within 24 hours. :

Клиентите също избират