• New
CORFOTO Селски Дървен Есенен Фестивал на Реколтата Фон За Снимки на Деня на Благодарността Тиква Цветя, Плодове Кленови Листа Дървена Фон Рожден Ден Детски Душ Реколт?

CORFOTO Селски Дървен Есенен Фестивал на Реколтата Фон За Снимки на Деня на Благодарността Тиква Цветя, Плодове Кленови Листа Дървена Фон Рожден Ден Детски Душ Реколта Декор За Парти Банер Подпори за Фотобудки

Rating 
BGN 17.66

Продукти
Налично

❤ Размер : 9x6 футаАко имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в най-скоро време.При необходимост прогладьте фон с помощта на отпаривателя за дрехи или ютията на парната машина, тогава той отново ще се превърне в гладка.Моля, обърнете внимание : ★ Изпращане на сгибу, и на него ще бъдат някои заломы.И то ще бъде доставено на адреса си в рамките на 10-20 дни. ❤ Тунинг : Ние можем да предоставят персонализирани фонове, за да персонализирате вашето любимо изображение, размер, добавяне на текст и така нататък.Липсата на размисъл прави ефект на снимките по-истински и цветен.Ние ще се стремим да ви предостави задоволителни продукти и сервизно обслужване. ❤ Материал : Усъвършенстване на полиестерен плат, гладится, изчезва и не избледнява. ❤ Цвят : висока наситеност на цветовете и издръжливост. ❤ Приложение : Приложими случаи включват видео и фотосесия на заден план, празник, парти, рожден ден, абитуриентски бал, украса на фона на стената на стаята.Особено на фона на CORFOTO : ★ Материал : Подобрена полиестерна тъкан в сравнение с винил плат, може да глади, пере и тя не избледнява. ★ Цвят : Компютърна дигитален печат, безпроблемна, цветът е ярък и свеж, висока наситеност и устойчивост, може да се запази в продължение на дълго време при връчване на използване. ★ Ако имате някакви проблеми, след като продажбите, можете първо да се свържете с нас по този начин, ние можем да ги решим за вас по-бързо.

Всичко за продукта

Клиентите също избират