• New
Армейски войници честит Рожден Ден на Фон За Снимки Армейски Зелен Камуфляжный Маса за Торта Банер Подпори за фото студио (7x5 фута)

Армейски войници честит Рожден Ден на Фон За Снимки Армейски Зелен Камуфляжный Маса за Торта Банер Подпори за фото студио (7x5 фута)

Rating 
BGN 7.00

Продукти
Налично

6 Всички винил произход са произведени в Китай и са отпечатани при поръчка. Тъй като ние добавяме доставка, може да има малки проблеми с гънки, моля, приемете, благодаря!!!.Причина : Идеален за снимки на открито, стрелба, сватба, партита, рожден ден, фестивали, видео, ТЕЛЕВИЗИЯ на живо, You Tube, новородени, деца и някои други случаи.So ние трябва изпращане на стоките в сгънат вид.Висока резолюция и качество на Него може да се почистват с вода, лесно се поддържат чисти (Забележка : фон не е водоустойчива). издръжлив, устойчив на износване, ясна, без отблясъци и т. 2) да Загрее го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка.По-долу са показани начини за премахване на гънки.Време за обработка е 2 дни.Тази лека кърпа, ще ви даде силен ярък цвят, който сте търсили като фон.Ако там има бъркотия, просто вземете влажна кърпа с вода и / или мек почистващ препарат (като сапун) и избършете дочиста. Ние можем да персонализирате за вас за всеки размер (5x10ft, 8x8ft, 10x10ft, 10x20ft), също можем да отпечатвате вашето собствено изображение като фон; Двустранен винил фон на разположение за продажба; Моля, свържете се с нас, ако имате нужда. Стока ще бъде изпратена на USPS (с изключение на няколко поръчки).Без джобове Тип : Компютърни печат за реализъм. Задники не е с висока разделителна способност, ще бъде донякъде условно, така че за снимане се нуждаят разстояние.Характеристики : Светопоглощающий материал, не отразява светлината.С други думи, това не е безпроблемно, но най-важното е, че шева не ще попречи на снимките.

Всичко за продукта

Клиентите също избират