• New
Апертура Благодаря ви за всичко, Направете Фон 7x5ft Благодарение на медицинските сестри, Седмица на благодарност за Ден на медицинските сестри, Фон за снимки, Шапка ?

Апертура Благодаря ви за всичко, Направете Фон 7x5ft Благодарение на медицинските сестри, Седмица на благодарност за Ден на медицинските сестри, Фон за снимки, Шапка с Кръст, Сърцебиене, Вечерни Украса, Фотобудка, прозрачен

Rating 
BGN 5.86

Продукти
Налично

На【Дизайн на облекло】 Използването на серия високотехнологични цифрови модели и компютърна печат ефект прави снимките по-истински и цветенУдовлетворение от връщане на парите. Виниловую тъкан не могат да бъдат измити. 3 Размера на продукта : 7 фута (В) x 5 фута (Ш) /210x150 виж 4 е Изработен от висококачествен материал, лесно се сгъва, лесен за носене, лесно вешается пряко или естествен начин.Нашият екип от опитни купувачи на модни облекла се състои от най-добрите и най-талантливите, млади или опитни независими дизайнери.Има различни високотехнологични фонове с цифрово дизайн, които са предназначени за сватби, новородено, рожден ден, детски душ, снимки на стоки, фестивали, оформяне на дипломни, художествен портрет, фото студио, професионален фотограф.ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : 1 имаме много по-високо търсене на качество и занаяти, и ние винаги проверяваме задники, че нашите клиенти са доволни. 4 Различни компютъра, имат разни резолюция, така че е продукт, който можете да получите, може да има малки разлики в цвета. 3 за Да избегнете пикселизация, моля, спазвайте определена дистанция по време на снимане. Моля, избършете петното с влажна кърпа.ОПАКОВКА : 1 Фон (сгъваема) ФУНКЦИИ : 1.На【Размер】 7 фута x 5 фута (2,1 м широчина х 1,5 м височина), могат да се настанят около 6 деца, за да направи групова снимка, стоката се изпраща в сгънат вид., е известен с красиви и висококачествени фонами за фотография. 2 За премахване на петна използвайте кърпа, за да избършете фон, без измиване.За НАС : младежки марка Aperturee, основан през 2014 г. На【Материал】 Професионална кърпа за фотография (винил) без джобове, високо качество, ярки цветове и много прозрачен, лек, тънък, удобен за переноске, здрава. На【OCCASION】 Може да се използва като тапет, завеса за фон за фото студио, всички празнични мероприятия, аксесоари за дома или видеоклипове и т.

Всичко за продукта

Клиентите също избират