• New
Mocsicka 8 фута (2,5 м) Бежов през Цялата Фон Полиестер Детски Бежово Кръг Фон Детски Душ Торта за рождения Ден на Маса, Украса на парти Банер (Бежово, 8 фута)

Mocsicka 8 фута (2,5 м) Бежов през Цялата Фон Полиестер Детски Бежово Кръг Фон Детски Душ Торта за рождения Ден на Маса, Украса на парти Банер (Бежово, 8 фута)

Rating 
BGN 39.66

Продукти
Налично

4 Материали : полиестерен плат.На обратната страна има дъвка, която лесно се закача. ★ Забележка : 1. Ето как премахване на гънки. Имаме много професионални фабрики и доставчици на декори за фотография.★【Марка】- Mocsicka, американска марка. лек, здрав, удобен за съхранение и пренасяне, може да се мие и да се използва отново в продължение на дълго време.Ако Имате нужда от Потребителски фон или Банер, моля, свържете се с нас. ★ 【Материал】-Професионална полиестерен плат. ★ 【Широкото използване на】- Този кръг фон може да се използва като аксесоари за партита (на новородено, детски душ, булчински душ, рожден ден, празник, You Tube, украса за дома, фотографско студио и т. Снимка на продукта основно е предназначен за показване на ефекта.Професионално разработен фон за снимки. 2) Плътно се разточва патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни.Действително продукт включва в себе си само фон, а не за фон на рамка и фон на клипа. ★ 【Осъществяване】-В комплекта са включени само един през цялата фон, и той се впуска в сгънат вид. 3) Прогладьте задната част на фотографски фон локално парно гладене (не суха) на слаб огън, и ефектът ще е очевиден. Тъй като определянето на размера на цветове за всички екрани на компютъра ще бъде различна, малки разлики в цвета са нормални. За облекчаване на транспорта и опаковката, всички продукти се натрупват и опаковани равномерно, което може да доведе до образуване на гънки, но не влияе на използване, моля, купувайте внимателно.

Всичко за продукта

Клиентите също избират