• New
MEECI 16 Опаковки Парна Маска за очи за сън и сухота в очите, за Еднократна употреба Топли Компрессные Маска за очи от Тъмните кръгове и Подпухналостта, които Правят Ус?

MEECI 16 Опаковки Парна Маска за очи за сън и сухота в очите, за Еднократна употреба Топли Компрессные Маска за очи от Тъмните кръгове и Подпухналостта, които Правят Успокояващ Затопляне на Маската за Грижа за очите,

Rating 
BGN 4.96

Продукти
Налично

Пратката включва : Целта потребител : .Можете да посетите СПА-салон за око по всяко време, преди лягане, в свободното време, по пладне, по време на пътуване със самолет или влак, по време на почивка в офиса.Влажност на въздуха помага топлината да проникне към мускулите, подобрява кръвообращението около използвани части.Саморазогревающиеся парни маска за очи Материал : Нашата топла компресиране маска за очи от подпухналостта е изработена от мек медицински нетъкан материал, приятен на допир. Аромат на лавандула може да стабилизира и запази спокойствие, да се подобри качеството на съня си и да помогне за облекчаване на този натиск.Маска за суха очите : парни топла маска за очи действа като удобно решение при умора, стрес, сухота в очите, подобрява качеството на съня, намаляване на сухота, подуване на очите и тъмните кръгове. 16 броя в 1 опаковка.Подобри и съня си. Тази парна маска за очи е предназначена за еднократна употреба, моля не използвайте повторно. маска за очи с гореща пара (в индивидуална опаковка).Те са идеални за всички видове хора, включително и служители в офис, студенти, бизнесмени и т.Позволете на нашите локално парно маскам за очите защита на очите в този момент.Всяка част парна маска за очи с топъл опаковани в индивидуална опаковка, изолирующую от замърсяване.Като необходим аксесоар за пътуване можете да прекарате един ден в спа център за очите по време на полет, а не само у дома или в офиса. Малка по размер и леки, подходящи за вашето лице и очите, просто го отворете и сложете си маска за очи, подходящ за всяка форма на лицето. Моля, не носят контактни лещи и не използвайте други средства за грижа за очите по време на употреба;.Отопляем маска за очи ви позволява суроватката бързо се абсорбира в кожата, хидратация зоната около очите, като я прави по-гладка и подтянутой.Тази саморазогревающаяся маска за очи с топъл ще подобри кръвообращението, ще пусне тънък влажен двойки, ще успокои кожата около очите, ще уморени очи да се насладите на пара, напълно ви спасява от сухота в очите и ще има стягащо действие само за 25 минути спа-процедури за очите.Маска започва да се стопля, когато кесията се отваря. Също така е подходящ за хора, дълго време, наслаждавайки се на екран, и други.Тези за еднократна употреба маска за очи с топъл достатъчно леки, за да можете да заспите в тях. Уравновесьте централните нервите, премахване на паника и потиснато лошо настроение, да се отпуснете и утешьте дух. Този продукт е подходящ за хора, които дълго време се радват на мобилен телефон или компютър, както и за хора, които дълго време не лягат да спят до късно и т.

Всичко за продукта

Клиентите също избират