• New
FOMIYES 8 бр. Копринени Маски За Сън с Регулируема Каишка, Имитиращи Маска за Очи от Копринени Тъкани, Покриващи Сенки За Сън, Блокиране на Светлината, които намаляват П?

FOMIYES 8 бр. Копринени Маски За Сън с Регулируема Каишка, Имитиращи Маска за Очи от Копринени Тъкани, Покриващи Сенки За Сън, Блокиране на Светлината, които намаляват Подпухналостта на Очите, Подаръци

Rating 
BGN 32.37

Продукти
Налично

Продуктът е внимателно анализирана и цветът му лесно отслоитьОписание Това е окото, която ви позволява да се наслаждавате на съня.Удобен в чорап, гъвкав и безболезнен главоболие ремък, който не се измества и не намалява по време на сън.- Дизайн еластична лента, лесно се носи.Сложете си лек сън за очите и се насладете на своята сладък сън, независимо дали пътуват, къща, хотел, влак или на всяко друго място, където сте загрижени светлина.Дизайн на външния вид на продукта е проста и е щедър.- Материал : Имитированная Копринени тъкани.Дизайн на еластична лента, лесно се носи.- Цвят : Различни цветове.- Изработен е от висококачествен материал, този продукт е здрава, удобен и проектиран за продължителна употреба. светозащитное покритие може да блокира светлината, когато отида да спя на обяд.- Размер : 20x10 виж Опаковката включва 8 x маски за очи.Дизайн на еластична лента, лесно се носи.Произведено от висококачествен материал, е продукт на различна здравина, удобство и трайност в употреба.Характеристики - Цвят : Случаен цвят.

Всичко за продукта

Клиентите също избират