• New
Кутия за съхранение на бижута Куки Колие Дисплей Органайзер Витрина на Витрина За Обици Щанд За Дома Обеци, Колие Кутия за съхранение на Бижута Малък Ковчег за бижу

Кутия за съхранение на бижута Куки Колие Дисплей Органайзер Витрина на Витрина За Обици Щанд За Дома Обеци, Колие Кутия за съхранение на Бижута Малък Ковчег за бижута (Цвят: кафяв)

Rating 
BGN 1.33

Продукти
Налично

3 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.В допълнение към лична употреба, той е също така подходящ като подарък.Дизайн голям капацитет, разделено склад. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.Материал : рамка, гъба, лен; Размер : 25 * 15 * 226 виж Външна рамка с дебелина, а вътрешната от зебло и памук се използва за съхранение на бижута във формата на картини. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете.Съхранение на бижута в дома, за ежедневни разходки, за да пътуват на големи разстояния и за цялото тяло може да отговори на вашите нужди в различни сценарии. Изключение на стоки, различни от стоките в снимките на продукта.

Всичко за продукта

Клиентите също избират