• New
Кутия за съхранение на механични часовници, CUJUX, Единична Моталка за автоматични часовници, със супер Тих мотор, 4 режима на въртене.

Кутия за съхранение на механични часовници, CUJUX, Единична Моталка за автоматични часовници, със супер Тих мотор, 4 режима на въртене.

Rating 
BGN 0.33

Продукти
Налично

● много тънък елегантен органайзер за съхранение, подходящ както за мъже, така и за жениТова е рамка, изработени от истинско дърво, който ще устои на изпитанието на времето.Стартирането може да удължи живота на механични часовници, благодарение на точното възпроизвеждане на звука по време на ход до 10 db Висококачествен плат, за стилна атмосферни изтънченост и компактност, здравина и високо качество на изработката, силни леярство пятискоростная регулиране за всички механични часовници От различни монитори цветовете може да се различават малко.В най-път за смарт часа, фитнес тракер, красиви антични заводных часа или модерни часовници. Защита от прах : съхранявайте на яркостта часа в шейкър спиране на часовника : часовник се поставят в шейкър за часа, и време подзавода достатъчно и точно на Дълъг живот : Препоръчва се редовно правят механични часовници за смазване на механични предавки.Може да съдържа и накити, гривни, колиета, пръстени или други малки предмети. ● Напрежение : Източник на захранване с двойно предназначение, напрежение : 110-240 v, 50/60 Hz, 0.

Всичко за продукта

Клиентите също избират