• New
Колелото на Walter 07U322 Blendex U (опаковка по 25 парчета) – ¼ инча. Ширина, 18100 об/мин, Шлайфане кръг 6SF - 3 инча. Чистовой кръг за Въглеродна стомана, Неръждаема Стомана, Алумин?

Колелото на Walter 07U322 Blendex U (опаковка по 25 парчета) – ¼ инча. Ширина, 18100 об/мин, Шлайфане кръг 6SF - 3 инча. Чистовой кръг за Въглеродна стомана, Неръждаема Стомана, Алуминий

Rating 
BGN 8.56

Продукти
Налично

Трайност : абразивни U-образен кръг, устойчиви на натоварване и предпазва от нагряване, дори и при работа с остри ръбове, като по този начин повишена дълготрайностВисококачествена тапицерия : абразивни кръг осигурява отлична производителност, като същевременно осигуряват единен огледално-рефлексен равновесие, без употреба на пасти. Обяснение 6 SF прави U-образен кръг, идеален за довършителни работи на средно ниво.Приложение : U-образен кръг Blendex - подходящ избор за почистване, премахване на чеп, финална обработка и смесване на всякакъв вид метал.Почистване abra осигурява повишена безопасност и контрол дори и при високи скорости на въртене.Колелото на Blendex се закрепва с помощта на дорник с диаметър 3/8 инча за удобство на монтажа.Технически характеристики на : кръг за чистовой обработка на повърхността на ширина ¼ инча и диаметър 3 инча.Кръг за обработка на повърхността и може да работи както с преносими, така и с канцелярскими машини.Висококачествена тапицерия : абразивни кръг осигурява отлична производителност, като същевременно осигуряват единен огледално-рефлексен равновесие, без употреба на пасти.Колелото на Blendex се закрепва с помощта на дорник с диаметър 3/8 инча за удобство на монтажа.U-образното колелото Blendex.Почистване abra осигурява повишена безопасност и контрол дори и при високи скорости на въртене.Кръг за обработка на метал може да се използва безопасно за обработка на неръждаема стомана, въглеродна стомана, титан, алуминий, пластмаса, фибростъкло и други сплави.Метален довършителни кръг е предназначена за използване с преносими или канцелярскими машини.Не нагружаемый и гъвкав, смешивающий abra предотвратява натрупването на топлина върху повърхности, осигуряване на хомогенна равновесие, без употреба на пасти.Трайност : абразивни U-образен кръг, устойчиви на натоварване и предпазва от нагряване, дори и при работа с остри ръбове, като по този начин повишена дълготрайност.Този гъвкав U-образен кръг е идеален заместител на традиционните абразивам.

Всичко за продукта

Клиентите също избират