• New
Nolimas Комплект от 4 теми, Матиран Никелова Комплект за баня, кръгли, с монтиран на стената от неръждаема стомана SUS304 - Включва 18 и 12 закачалка за кърпи за ръце, държач з?

Nolimas Комплект от 4 теми, Матиран Никелова Комплект за баня, кръгли, с монтиран на стената от неръждаема стомана SUS304 - Включва 18 и 12 закачалка за кърпи за ръце, държач за тоалетна хартия, куки за кърпи за халат,

Rating 
BGN 0.67

Продукти
Налично

Подходящ за вашия тоалетна, баня, кухня, баня с тоалетна, холВсички инсталационен оборудване и инсталация на инструмента включени в комплекта (ключ Алън). 【Матово ПОКРИТИЕ】 : Матиран набор от аксесоари за баня, стилен и изискан матиран процес придават на рафта в банята сияен вид и усещане за комфорт. 【Лесна инсталация 】 : Инсталация с винтовым на стена.Подходящ за вашия тоалетна, баня, кухня, баня с тоалетна, хол. 【Красив външен вид】 : Модерен през цялата дизайн, държач за кърпи с кръгла основа и монтаж на двоен болт го правят по-устойчив, крепежни винтове са скрити и не се вижда. 【Отлична ЗАЩИТА от ръжда】 : Набор от топъл кърпи, изработени от висококачествена неръждаема стомана тип 304, с добавянето на хром / никел 18/10 за защита от корозия и ръжда.2 (Ш) х 2,48 (Г) инча. 【Референтен размер】 : 12-инчов закачалка за хавлии : 13,5 (Д) х 1,97 (Ш) х 4,6 (Г) инча. (343 m * 50 мм * 117 мм) Държач за тоалетна хартия : 6,41 (Д) x 1,92 (Ш) х 3,15 (Г) инча. 【Красив външен вид】 : Модерен през цялата дизайн, държач за кърпи с кръгла основа и монтаж на двоен болт го правят по-устойчив, крепежни винтове са скрити и не се вижда.【Отлична ЗАЩИТА от ръжда】 : Набор от топъл кърпи, изработени от висококачествена неръждаема стомана тип 304, с добавянето на хром / никел 18/10 за защита от корозия и ръжда.

Всичко за продукта

Клиентите също избират