• New
Newfun 10 бр. Комплект аксесоари за баня от полиран никел - Включва 24 и 18-инчови закачалка за кърпи, една кука за роба, държач за тоалетна хартия, 2 опаковки, комплект аксе?

Newfun 10 бр. Комплект аксесоари за баня от полиран никел - Включва 24 и 18-инчови закачалка за кърпи, една кука за роба, държач за тоалетна хартия, 2 опаковки, комплект аксесоари за баня от 5 теми, монтиран на стената

Rating 
BGN 36.73

Продукти
Налично

【ДИЗАЙН на СИГУРНОСТТА】Закачалки за кърпи Newfun за баня благодарение на отчетливи линии и здрава конструкция, комплект оборудване за баня от неръждаема стомана осигурява ефективност и стил за ежедневна употреба, благодарение на гладки и фини довършителни полотенцесушителя от полиран никел матово-черен комплект оборудване за баня включва : . 【Пълен набор от ОБОРУДВАНЕ 】 Многофункционален набор от аксесоари за баня, гладка матова повърхност, подходяща за банята, в него може да се съхранява си халат за баня, кърпи за баня, панталони и риза, бански костюми, палта, чанти и други неща. 4 различни аксесоар за хавлии за баня, подходящ за декорации в различен стил.Ако все още имате проблеми, можете да се свържете с нас по електронната поща. 【Висококачествени материали】 Нашите отопляеми кърпа от полиран никел от 10 части, изработени от сгъсти неръждаема стомана SUS 304 и са покрити с 4 защитни слоеве, което го прави комплекти топъл кърпи за баня, по-трайни и устойчиви на корозия, издържат на големи натоварвания.

Всичко за продукта

Клиентите също избират