• New
2 в 1 Електрически Нагревател за Дрехи, USB Нагревателен Подложка от Въглеродни Влакна, Уличен Альпинистский Топла Подложка за Краката, Елек, Яке, Голям Нагревателен ?

2 в 1 Електрически Нагревател за Дрехи, USB Нагревателен Подложка от Въглеродни Влакна, Уличен Альпинистский Топла Подложка за Краката, Елек, Яке, Голям Нагревателен Елемент за Треска през Зимата

Rating 
BGN 27.55

Продукти
Налично

?【Лесно да носите със себе си】 Лек, лесен за носене, той е подходящ за къмпинг, на открито или на други видове дейности през зиматаПодробна информация За продукта Тип : Топло за дрехи Цвят : черен Материал : карбон Източник на захранване : 5 V2 A Режим на захранване : USB Температура : 45 в ° C Обхват : Жилетки, дрехи, колани, защита на талията, обувки Осъществяване СПИСЪК : 1 х електрически нагревателен елемент Забележка : 1. ?【Бързо загряване】 равномерно загряване, нагрява в продължение на 10 минути, за да се поддържат достатъчно топлина за нашите домашни любимци, за да могат плътно да си намеря работа в студено време.Чаршаф за отопление на дрехи е безопасен и лесен за използване. ?【Топло за дрехи 】 Тази топла вода чанта 2 в 1 позволява да поставите 2 ястия на различни части на вътрешната част на панталоните, по-добре да согревать им.ОПИСАНИЕ Тази USB-топло е с размер 20 * 6 см, температурата на загряване е 45 градуса.Можете директно да поставите този USB-електрическа възглавничка на вътрешната част на яке, жилетка и други дрехи, а след това да използвате, за да я отопление източник на захранване, като например компютър, захранващ адаптер или захранващ блок (не е включен в комплекта). ?【USB】 Чаршаф за отопление облекло се предлага с ключ, лесен и удобен за използване.И това е също идеален за хора, които се страхуват от студа.Не трябва отново да се притеснявате за зимата. ?【Материал】 Нагревателен подложка е изработена от композитни влакна, температурата : 45 ° C, тази подложка с топъл издържа натягивание. ?【Бързо загряване】 равномерно загряване, нагрява в продължение на 10 минути, за да се поддържат достатъчно топлина за нашите домашни любимци, за да могат плътно да си намеря работа в студено време.Леки по тегло, лесно се носи с себе си.И това е също идеален за хора, които се страхуват от студа. Само в изолирани условия, като шиене между дрехите или завивките, може да се загрява до около 45 градуса, а загряване време ще бъде от 10 до 20 минути.

Всичко за продукта

Клиентите също избират