• New
Електрически уреди за краката LÜZHONG за мъже и жени, Топло за краката, Ел. Топло с технология за бързо загряване на вода сак за краката, Автоматично изключване с 3 Наст?

Електрически уреди за краката LÜZHONG за мъже и жени, Топло за краката, Ел. Топло с технология за бързо загряване на вода сак за краката, Автоматично изключване с 3 Настройки на температурата

Rating 
BGN 2.33

Продукти
Налично

【Функция отопление】 Той може бързо да се загрява напълно да я стопля краката си и да се подобри циркулацията на кръвта, облекчава напрежението в мускулите, невропатию, плантарна фасциит【Функция отопление】 Той може бързо да се загрява напълно да я стопля краката си и да се подобри циркулацията на кръвта, облекчава напрежението в мускулите, невропатию, плантарна фасциит. 【Повече спестяване на енергия】 Средно изчисление : топло за краката е с мощност 300 W, 8 часа работа на ден, а таксата за електроенергия в размер на 0,5 юана за градус (Забележка : тези данни се изчисляват средно за продукти с мощност 300 W, и действителната мощност, продължителност и други фактори ще се променят).Мултиплен защита, сигурност кажете сбогом на внезапното охлаждане и топлинна енергия, интелигентен контрол на температура 65 градуса и повече, автоматично изключване на захранването, сигурно и безгрижно. 【Автоматично изключване / Регулируема температура】Топло calentador de pies за офис автоматично се изключва при превишаване на температурата. 3 конфигуриране на отопление. 【За обслужване на клиенти от световна класа】 Ако по някаква причина вашият опит не отговаря на световно ниво, моля да ни уведомите, за да можем да се оправим!От сърце благодарим ви за избор. нагрява веднага, без да чака никел-хромна подгряващата тел, с изключителен ефект за отопление Тих, безшумен, тих отопление Масивна дървесина има специфичен мирис, боя, не се нагрява и не е специфична миризма.Кутия от дърво с висока плътност, заобиколена от плътна изолация, много здрава и топла.Средно изчисление.Характеристики дизайн : Три секунди по-бързо загряване, т.Трябва да се коригира настройката на температурата в съответствие с вашите нужди. 【Повече спестяване на енергия】 Средно изчисление : топло за краката е с мощност 300 W, 8 часа работа на ден, а таксата за електроенергия в размер на 0,5 юана за градус (Забележка : тези данни се изчисляват средно за продукти с мощност 300 W, и действителната мощност, продължителност и други фактори ще се променят). 【Автоматично изключване / Регулируема температура】Топло calentador de pies за офис автоматично се изключва при превишаване на температурата. 【За обслужване на клиенти от световна класа】 Ако по някаква причина вашият опит не отговаря на световно ниво, моля да ни уведомите, за да можем да се оправим!От сърце благодарим ви за избор. 【Материал】 Корпус дървена кутия с висока плътност, плътно изолиран наоколо, е много издръжлив и топло.

Всичко за продукта

Клиентите също избират