• New
Синьо Небе, Бял Облак, повтарящ Се Фон За Снимки, на Фона На Душата на Новороденото, Cartoony Момче, История, Украса за Парти, Фотофон, Студиен Подпори, Банер за Момчета и ?

Синьо Небе, Бял Облак, повтарящ Се Фон За Снимки, на Фона На Душата на Новороденото, Cartoony Момче, История, Украса за Парти, Фотофон, Студиен Подпори, Банер за Момчета и Момичета, Декорация за Торта, 8x6 метра Винил

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

Поставете суха кърпа между гръбОсвен това, много широкоформатни изображения могат да изглеждат малко по-назъбени.За правене на декори трябва да спазват дистанция.Топло обратната страна на изделия с помощта на пара на ютията.Моля, имайте в предвид, че калибрирането на цвета за всички компютърни екрани разнообразни. 1 x фон изпращаме в сгънат вид. Тип : Компютърна живопис/печат; Правоотношение на материали от химически влакна; С помощта на серия високотехнологични цифрови производствено оборудване внимателно направени дигитални снимки за мастилено-струен печат.(Не включва фон на рафта).Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и суха.Подходящ за всички видове тематична фотография, събития, семейни, фестивални, домашни, сватбени, клубни, училищни и различни фотосъемок. Употреба : Това е парти на тема детски рожден ден в стил момче, парти супергерои за момчета, портрети на деца и възрастни, на бала нощ, сватба, детски душ, детски парти, cosplay и за различни събития.

Всичко за продукта

Клиентите също избират