• New
1/4 3/8 1/2 Съединител с външна резба BSP Фитинг за тръба, Адаптер за връзка, Месинг, 6/8/10/12 мм, Червена Ръкохватка Наредба на крана, на Върха на маркуча за тръбопровода (Спе?

1/4 3/8 1/2 Съединител с външна резба BSP Фитинг за тръба, Адаптер за връзка, Месинг, 6/8/10/12 мм, Червена Ръкохватка Наредба на крана, на Върха на маркуча за тръбопровода (Спецификация: 38, Управление на инсталация:

Rating 
BGN 8.04

Продукти
Налично

Външна резба, ръкохватка на лоста с пластмасово покритие, лесно за управление x сферичен кран за Опаковане на sheet1.Име на продукта : Сферичен кран Цвят : златист тон, червен Материал : месинг + метал + пластмаса Опаковка : 1 бр.Добра пропускливост, по-безопасни, по-силен, устойчив на корозия и е трайна. х Сферичен кран.Цвят : Златист тон, червен. Материал : месинг + метал + пластмаса.Добра пропускливост, по-безопасни, по-силен, устойчив на корозия и е трайна.Широко се използва в напоителна система, тръбопроводната система, система за подаване на газ и петрол.Широко се използва в градините, помпи, ъглови резервоари за дъждовна вода, външни крановете, връзки за дъждовна вода с кофи, колектори за дъждовна вода, тръбите и т. Той може да се използва и механично оборудване, промишлено оборудване, оборудване за водоснабдяване и канализация.Работна среда : природен газ, втечнен нефтен газ.

Всичко за продукта

Клиентите също избират