• New
UPKOCH 1бр Месинг Спирателен Клапан Въздушен Маркуч Външен Маркуч Адаптер Съединител за Маркуч за Водопроводна Тръба, Месингови Клапани Клапани за Газопроводни Тръб?

UPKOCH 1бр Месинг Спирателен Клапан Въздушен Маркуч Външен Маркуч Адаптер Съединител за Маркуч за Водопроводна Тръба, Месингови Клапани Клапани за Газопроводни Тръби на Резба Конектор за Аксесоари За Водопроводна Тръба

Rating 
BGN 1.33

Продукти
Налично

КОНЕКТОР ЗА ТРЪБОПРОВОДНИ КЛАПАНИ - Лесна за експлоатация, ремонт и гъвкавост отводного автомобила ви позволяват да го използвате в по-широк търговски мащабОсъществяване на Списък 1 x характеристики вода - Лесна за експлоатация, ремонт и гъвкавост на крана, го правят подходящ за широк промишлена употреба шланговых фитинги. изкуствени тръбопроводи за подаване на вода са Прости по конструкция, лесни за инсталиране. вътрешна резба за тръба Разумно проектирана дръжка за бързо отваряне или затваряне.СМЯНА на ТРЪБИ - Този клапан за подаване на чешмяна вода има елегантен корпус, така че можете спокойно да им се насладят и да го купя със спокойна душа.Свързване с водопроводна тръба Този кран е изработен от материал.СГЪСТИ АКСЕСОАРИ - Тази вода от чешмата и има елегантен корпус, така че можете спокойно да го използвате и да се купуват със спокойна душа.СМЯНА на ТРЪБИ - Този клапан за подаване на чешмяна вода има елегантен корпус, така че можете спокойно да им се насладят и да го купя със спокойна душа. - Той е изработен от висококачествен материал за защита от ръжда и подмяна на тръби на целия срок на служба.ФИТИНГИ ЗА БОДЛИВИТЕ ТРЪБИ - конструкция резьбового връзка, която позволява да се избегне случайно изтичане на информация. - Конструкция резьбового съединение, предотвращающая случайна течове при прекъсване на градински автомобила.СГЪСТИ АКСЕСОАРИ - Тази вода от чешмата и има елегантен корпус, така че можете спокойно да го използвате и да се купуват със спокойна душа.СЪЕДИНИТЕЛИ, МАРКУЧИ с БОДЛИВА ТЕЛ - Този клапан ще се превърне в чудесен избор за спирателна арматура и системи за управление.

Всичко за продукта

Клиентите също избират