• New
Ретро феминистский Шаблони за сигнализация, със собствените си ръце, Най-Винил-големи Шаблони за рисуване върху дърво, над платното, на стената и т.н.-XS (5 x 9,25) | Матер?

Ретро феминистский Шаблони за сигнализация, със собствените си ръце, Най-Винил-големи Шаблони за рисуване върху дърво, над платното, на стената и т.н.-XS (5 x 9,25) | Материал блестящо синьо

Rating 
BGN 23.43

Продукти
Налично

Тук не идва на празно място в полетоАко по някаква причина сте недоволни от покупката си, върнете му за пълно възстановяване!Купете си от надежден американската марка, РАВЕН на STENCILING ME PRETTY.И двата материала са подходящи за повторна употреба, макар и по-дебел материал и има много по-дълъг срок на експлоатация.Размерите, които можете да видите за всички продукти Stencil Me Pretty, измерват САМО размер на фигурата. ✔️Извършва на място : Всички нашите дизайни са създадени от местен художник, а всеки шаблон е направен по поръчка в нашия магазин в Денвър, щата Колорадо.Просто изпратете ни съобщение, за да сме взели размер в съответствие с потребностите на вашия проект!. ✔️ Гъвкавост на производство : тези шаблони добре се съчетават с мебели, стени, тъкани, дърво и много други.Много ни харесва да участват в проекти за клиенти и да видите снимки на това, което създавате!. ✔️ Идеалното упражнение : можете да се насладите на тишината, постигане изкуство самостоятелно или създаване на нещо с приятели и семейството си. ✔️ Лесна употреба : тези трафаретами могат да се насладят както на децата, така и възрастните.Този дизайн могат да бъдат изработени по индивидуален размер, ако желаете, срещу допълнително заплащане.Нашият екип предлага и отлична поддръжка, отговаряйки на въпроси за вашия проект в областта на декоративно-приложното изкуство. ✔️ Подкрепа на декоративно-приложното изкуство : закупуване на продукта Stencil Me Pretty ще ви позволи да станете част от чаша занаятчии, където хората споделят своите проекти и идеи.

Всичко за продукта

Клиентите също избират