• New
Директни Перуки на Дантели от Човешка Коса 13x4 HD Прозрачни Перуки на Дантели 180% Плътност на Пряка Човешка Коса, предварително Выщипанные с Детски коса 24 инча Директ?

Директни Перуки на Дантели от Човешка Коса 13x4 HD Прозрачни Перуки на Дантели 180% Плътност на Пряка Човешка Коса, предварително Выщипанные с Детски коса 24 инча Директни Перуки на Дантели за черни жени с Естествен

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

СИНТЕТИЧНИ : при горене мирише на горене на пластмаса, малък пламък и при выгорании се усеща вискозитет Q1 : Това е човешка коса?. На разположение 16-34 инча. 100% Сурови бразилски естествени коси.И ние ви препоръчваме да се използва топла вода за измиване на косата. Доста универсални.Моля, изберете добра боя за коса и контрол на времето за оцветяване и температурата.Материал на косата : Директни перуки, изработени от човешка коса на дантели, 100% необработен бразилски естествени човешки косми, откъснати директно от млад донор, меки и здрави, удобни и гладка, копринена и чисти.(Полезни съвети : Перуки, изработени от човешка коса от всякакъв размер трябва да се измерва след изправяне. В3 : Как поддържате форма перуки от човешка коса?.Ние обикновено препоръчваме да използвате по-тъмен цвят, по-светъл.Имаме собствена фабрика за производство на косата, професионален производител с високи технологии и богат опит.Въпреки че нашите косата може да се къдри, изправяне, трябва да се избягва прекомерната употреба на горещи бигудей и утюжков.Перука може спутаться и падат поради сухота, натрупване на мазнини и мръсотия, солена вода, белина и липсата на вържете косата на широката нащърбена гребен.Можете да ги оформите по свое усмотрение. (Напомняне : Всички перуки се нуждаят от честа грижи, за да се удължи техния живот).Да, това е 100% човешка коса, така че можете да ги професионално боя се. Нашите перуки, изработени от човешка коса с директни връзки отпред 13x4-това е 100% бразилски естествени коси.Могат да се разделят на средната част и на страничната част на раздяла.Висококачествен перука-донор за младо момиче, без химическа обработка, перука по-здрави!И те изглеждат много естествено, точно като вашата собствена коса.Q2 : Мирис на косата?. Най-бързата доставка : грунд в рамките на 1-3 дни.Преди миене внимателно распутайте косата. Удобна вътрешна структура шапчица : Шапчица среден (19,5 "-22,5") с 4 расческами и регулируеми джапанки вътре, еластична мрежа за коса дишаща и лесна за използване, много лесен за чорап и инсталиране, не ще задушават в горещото лято.Моля, не търкайте и не скручивайте косата.Q4 : Има ли падащите и сплъстена коса?. Лейси закопчалката 4x4.ONECHULY Перука Company е един от водещите доставчици в областта на човешки косъм, който е в състояние да се изследват, проектират, произвеждат и продават перуки за удължаване на косата и да ги замени.След като боядисате или обесцветили косата си, моля, по-често се грижат за косата.Изберете гребен с широки зъбци и внимателно срешете я, за да се предотврати загуба.Меки и еластични.Изпитване по метода на ИЗГАРЯНЕ на ЧОВЕШКИ косъм : при горене мирише горелым аромат, бързо изгаря и усеща прилича на кокс, се превръща в пепел.Може да се направи наполовина по-горните, наполовина по-ниски прически.

Всичко за продукта

Hair Material:

Клиентите също избират