• New
Поставка за Перука, 3 опаковки Поставка за Перука Държач с 3 и с малко пари Чанта За съхранение на Перука 14,2 Инча Поставка за Перуки Преносим Пътен стойка за Перука з?

Поставка за Перука, 3 опаковки Поставка за Перука Държач с 3 и с малко пари Чанта За съхранение на Перука 14,2 Инча Поставка за Перуки Преносим Пътен стойка за Перука за Жени, 3шт Розово, брой 6,0

Rating 
BGN 2.00

Продукти
Налично

Можете да се излага на различни перуки в магазина в най-красива форма, за да привлекат купувачиЧанта за съхранение на перуки : 3 бр.Височина поставка за перуки е 14,2 инча, който е подходящ за кратки перуки и перуки по-малко от 14 инча. Чанти за съхранение на перуки Размер и тегло : 14,2 инча, 3,1 грама (90 гр) Цвят : черно / розово поставка за перука, синя / розова чанта за съхранение на перуки Характеристики : 14,2-инчов стойка за перука за няколко перуки носи голямо удобство в живота ви.Как да направим така, че поставка за перука здраво държеше при използване 1.Стойка за перука описание : Висококачествена пластмаса полипропилен Опаковка : 3 опаковки поставка за перука, 3 бр. Поставка е изработена от специална мека пластмаса. поставете четири крака на горния кръг кръг точно в всяка выемке и леко натиснете върху тях, така че те напълно да се поберат.Качеството поставка за перуки : Притежателите поставка за перуки са трайни и са предназначени за продължителна употреба.Лек не утяжеляет си пътна чанта или куфар по време на пътуване.Пратката включва : 3 бр. съединете долната част на основния корпус и аксесоар с помощта на вдлъбнатини и се уверете, че не е останало пропастта. поставка за перука и 3 бр.Как да инсталирате : първо обърнете внимание на посоката на 2 вдлъбнатини в долната част и с усилие на стиснете 2 основни детайли кръст; най-Накрая, сложете кръглата капака на влакчета за витрини за перуки, привеждане в съответствие с канали и здраво стиснете си.

Всичко за продукта

Клиентите също избират