• New
Перуки Перука за коса, Стилна перука, съвместими с жени, Бивши Дантела Перуки, направени от химически влакна, европейски и американски дами, градиентный цвят, части?

Перуки Перука за коса, Стилна перука, съвместими с жени, Бивши Дантела Перуки, направени от химически влакна, европейски и американски дами, градиентный цвят, частичен дълга права перука от химически влакна, висока

Rating 
BGN 18.36

Продукти
Налично

цветът на перуката може да се различават малкоЗа нашия марка : имаме собствена фабрика за производство на косата. ??????????? Описание на продукта [Перука] ние сме фирма, специализирана в посрещането на нуждите на повечето перуки. меки, лесно расчесывающиеся, с минимален загубата и спутыванием. Най-перука в историята.Надяваме се, че нашите перуки ще ви даде увереност и красота.Всичко, което трябва да направите, е да се регулира кука в перука според размера на главата си. Гаранция за 100% удовлетвореност на : поради по-различно осветление / на ъгъла на стрелба, разделителната способност на екрана и т.Надяваме се, че нашите продукти винаги ще бъдат с вас??????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : "развълнувани от това ? добро перука, аз съм толкова изненадан, че го слагам в себе си - най-добрата коса в историята, най-добрият перука за парите си.Ако се сблъскате с някакви трудности по време на ползване или имате предложения за оперативна съвместимост с нашите продукти, моля, свържете се с нас!.Причина : Подходящ за всякакъв повод, такива като облекло, мода, ежедневното използване и партита, концерти, ролеви игри и забавления.Можете да отидете на парти, среща с приятели, за да излязат в светлина и др.Регулируем размер-размерът на една перука може да се регулира без игли или лента.

Всичко за продукта

Клиентите също избират