• New
Училищен Раница за момичета, Раница за Пътуване, Раници за лаптоп в Колежа, 18-Цолови Здрава Водоустойчива Чанта за Момчета, Момичета, Студенти, Жени (Бежов)

Училищен Раница за момичета, Раница за Пътуване, Раници за лаптоп в Колежа, 18-Цолови Здрава Водоустойчива Чанта за Момчета, Момичета, Студенти, Жени (Бежов)

Rating 
BGN 15.55

Продукти
Налично

Метален цип, използвани в молниях най-високо качество, за да се гарантира дълготрайност на употребаБагажното каишка отзад може да се инсталира на багаж / куфар, за да направи пътуването по-удобно. 【Голям капацитет】 : Голяма чанта за книги има 7 отделни джобове с различни размери. 【Идеален подарък】 : Този сладък раница идеална като подарък за откриване на детската школа, рожден ден, нова година или Коледа.it е добра ученическа раница за жени, мъже, юноши, момчета и момичета.Едно просторно основно отделение побира лаптоп, ipad, книги, обяд, леки дрехи и ученически пособия или аксесоари за пътуване, има два предни джоба, за съхранение на малки предмети като ключове, моливи, закуски и т.Идеален за пътувания за почивните дни, пазаруване, работа в офис, бизнес пътувания и други дейности на открито.Странични джобове за бутилки с вода и компактен чадър. 【Качествени материали 】 : Висококачествен плат Оксфорд, лека и здрава, устойчива и водоустойчив. Чанта за лаптоп подплатено отделение вътре в раницата, подходящ за таблети с диагонал на екрана 13,3, 15,6, 16,1 инча.Метален цип, използвани в молниях най-високо качество, за да се гарантира дълготрайност на употреба.Идеален за пътувания за почивните дни, пазаруване, работа в офис, бизнес пътувания и други дейности на открито.Разширени и удебелени Дишащи и регулируеми презрамки натоварването от раменете.it е добра ученическа раница за жени, мъже, юноши, момчета и момичета.Едно просторно основно отделение побира лаптоп, ipad, книги, обяд, леки дрехи и ученически пособия или аксесоари за пътуване, има два предни джоба, за съхранение на малки предмети като ключове, моливи, закуски и т. В челните отделение предвидени са джобове-организаторите за ключове, химикалки, моливи, мобилен телефон. В челните отделение предвидени са джобове-организаторите за ключове, химикалки, моливи, мобилен телефон.

Всичко за продукта

Клиентите също избират