• New
VGOCO Зелена Раница за жени И мъже, Случайни Раница за Пътуване, 14/15,6 Инча, Естетически, Раници за лаптоп, Женски Лека Раница, Водоустойчива Раница, Мъжки Работно Раниц?

VGOCO Зелена Раница за жени И мъже, Случайни Раница за Пътуване, 14/15,6 Инча, Естетически, Раници за лаптоп, Женски Лека Раница, Водоустойчива Раница, Мъжки Работно Раница

Rating 
BGN 0.67

Продукти
Налично

В допълнение към използването като пътни чанти и стоки от първа необходимост за почивкаТой е оборудван с дишаща мрежа и дишаща подплата.9 инч, капацитетът е 24 литра, а теглото - 0,5 кг / 1,1 кг.Винаги ще има някой, който ще извърши за вас дълбоко впечатление. В джоба за бутилки с вода от двете страни може да се съхранява напитки.Цветовете са прости, без загуба на индивидуалността.Подсилени и широка регулируема лента за носене през рамо предотвратява подхлъзване.Ежедневни дневната дрехи са подходящи както за жени, така и за мъже.Външен преден джоб, подходящ за съхранение на ключове, салфетки и т. 【За всеки случай】 : Нашата чанта има много цветове за избор.【Удобна и лека раница】 : Тази лека раница е с ергономичен дизайн.Идеален за пазаруване, работа и пътувания.Отзад има таен противоугонный джоб за защита на ценните неща. 【Многофункционална раница】 : Мъжки и дамски раници са с много джобове, в които може лесно да се съхранява мобилни телефони, i Pad, компютри, фотоапарати, чаши за вода, дрехи, портмонета, чадъри и други стоки от първа необходимост. 【Водоустойчив и здрав материал】 : Тази раница е изработена от здрава висококачествени водоустойчиви нейлонового материал, който е устойчив на счупвания и лесен за почистване.

Всичко за продукта

Клиентите също избират