• New
На фона на абитуриентски банер 2023 година, Вечерни декорация за абитуриентски клас 2023 г., Фон, за да Поздрави бившите студенти, Вечерни Аксесоари за детска градина, г?

На фона на абитуриентски банер 2023 година, Вечерни декорация за абитуриентски клас 2023 г., Фон, за да Поздрави бившите студенти, Вечерни Аксесоари за детска градина, гимназия, колеж, на закрито и открито |Тъмно-кестеняв,

Rating 
BGN 3.00

Продукти
Налично

【Декорация за абитуриентски партита 2023 година】 Са идеални за детската градина, колеж, гимназия, колеж за медицински сестри, абитуриентски партита докторска степен програми или тържестваТрябва да се използва въже, за да дръпнете връзките си през дупките, за да му е лесно да окачите на стената.Тя безпроблемна, здрав, лесен и не избледнява.Можете също така да ги обесим на стени, огради, гаражни врати, прозорци, дървета. 【Е много голям размера на】 6x3, 6 фута, ще се хвърля в очи при подвешивании на стената.【Здрав материал】 Нашия фон за оформяне на бала 2023 година е изработена от дебела полиестерна тъкан с ярък принтом. 【Прекрасен дизайн】 Благодарение на ярко бордовому цвят и множество елементи абитуриентски, нашия банер ще бъде фантастичен фон за снимки и выразит отлични писма на завършилите. 【Лесен монтаж】 Банер поздравления grad има четири отвора за медни пръстени в четирите ъгъла.

Всичко за продукта

Клиентите също избират