• New
Кутия за пръстени, Кутия за Годежен пръстен за сделки, Подарък за Притежателя на брачна халка на вашия Сватбен ден, Дървена Кутия За ръчно изработени Пръстени в Сел?

Кутия за пръстени, Кутия за Годежен пръстен за сделки, Подарък за Притежателя на брачна халка на вашия Сватбен ден, Дървена Кутия За ръчно изработени Пръстени в Селски стил, Кутия За съхранение на Пръстени, Подарък

Rating 
BGN 9.33

Продукти
Налично

❤Дървен държач за пръстени, изработени ръчно на най-високо ниво на качествоЧасовника е изработена ръчно от орехово дърво, гладко шлифован и е покрита с полуглянцевым покритие.Тя няма да каже "не" на това.Колко предмети от най-специален ден в живота си, вие всъщност използвате всеки ден?С неговата и нейната кутия за пръстените ви ще бъде желан спомен за години напред!. ❤Е перфектен подарък за участието, предложение за брак, рожден ден и сватба, представете си колко ще бъде хубаво, когато коленичите на коляното, ще получи пръстен, зададете въпрос и да чуете думата "да", вырвавшееся от сълзи на радост и умиление. ❤Затворени външни размери : 2,76 "(Д) x 1,97" (Ш) x 1,34" (В), малък обем и ниско тегло, скрита конструкция магнитна закопчалка с мека кадифена поставяне на пръстените", тя може да запази и защити пръстен. ❤Смислен подарък за двойки в деня на сватбата или за всеки повод, за племенници, любима, съпруга, приятелка, ваш приятел или дори за вас самите, във всеки случай, такъв като годишнина от сватбата, рожден ден, Свети Валентин, Коледа.Направете си годежни пръстени е още по-ярки, а сделки - още по-добре с нашата стилен и лесен дървена коробочкой за пръстените.

Всичко за продукта

Клиентите също избират