• New
Улични Контейнери Cabilock Улични Контейнери Кутия в памет на Кутия За съхранение на Инструменти, Писалка Метална Писалка Контейнер Калъф Многофункционална Кутия За ?

Улични Контейнери Cabilock Улични Контейнери Кутия в памет на Кутия За съхранение на Инструменти, Писалка Метална Писалка Контейнер Калъф Многофункционална Кутия За Грим Улични Контейнери Кутия В памет на Скоростната

Rating 
BGN 28.55

Продукти
Налично

Отваряйте гладко и удобно изваждайте инструменти от кутия за съхранениеЛека кутия за съхранение на инструменти, за дома, офиса, училището на открито, пътуване.Подходящ за съхранение на багаж.Спестете си време.Нужна ви е полезна кутия, за да се улесни живота?Тази универсална кутия е изработена от добър материал за продължителна употреба.Универсална кутия за съхранение може да осигури достатъчно място за съхранение на инструменти.- Цвят : Различни цветове. - Подходящ за дома, офиса, бизнес пътуване, за да отговори на различните нужди.Подходящ за съхранение на неща. - Конструкция голям капацитет, с достатъчен обем за съхранение на различни хардуер, скоби, винтове, аксесоари, бижута и други предмети. /9,04 X7,07 X2,36 инча - Лека кутия за съхранение на инструменти за дома, офиса, училището, по улиците, пътуване, - Изработени от безопасен материал, този служи като калъф и може да служи дълго време.Изработен от безопасен материал, този служи като калъф и може да служи дълго време.Спестете си време.Характеристики -Цвят : Различни цветове-Материал : алуминиева сплав, ABS, плътна плака, купчина памук -Размер : 23,00 X18,00 X6,00 см.

Всичко за продукта

Клиентите също избират