• New
Дръжка за палеца, Джойстик за джойстик, Капак за PS2, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox one, контролер на Wii U, комплект от 8 бр.

Дръжка за палеца, Джойстик за джойстик, Капак за PS2, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox one, контролер на Wii U, комплект от 8 бр.

Rating 
BGN 42.05

Продукти
Налично

Цвят : Черен на Помещение включва : 8 бр. на Помещение включва : 8 бр. капачки за джойстик (4 изпъкнали и 4 вогнутыми, но не включва контролер).Подходящ за PS2, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox one, контролер на Wii U. 2 чифта обикновен дизайн за по-удобно захващане в повечето игри; Предпазват от подхлъзване. капачки за джойстик (4 изпъкнали и 4 вогнутыми, но не включва контролер).Пожелавам ви успешно пазаруване в Интернет!. 2 чифта обикновен дизайн за по-удобно захващане в повечето игри; Предпазват от подхлъзване.Висококачествени и здрави гумени дръжки за палеца защитават вашите аналогови джойстици PS4 и да се подобри вашето изживяване.Ако имате някакви въпроси или коментари, моля, не се колебайте да се свържете.Висококачествени и здрави гумени дръжки за палеца защитават вашите аналогови джойстици PS4 и да се подобри вашето изживяване.Подходящ за PS2, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox one, контролер на Wii U.

Всичко за продукта

Клиентите също избират