• New
Модерна чанта За съхранение, Подвесная чанта, Стенни вратата За стена, Стенни чанта за съхранение в спалнята, висящ джоб (Цвят: C размер: 34,5 * 48 см) (Цвят: C размер: 34,5 * 48

Модерна чанта За съхранение, Подвесная чанта, Стенни вратата За стена, Стенни чанта за съхранение в спалнята, висящ джоб (Цвят: C размер: 34,5 * 48 см) (Цвят: C размер: 34,5 * 48 см)

Rating 
BGN 61.47

Продукти
Налично

н) Забележка : Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване. Сгъваема, преносима и моющийся. Изработен е от памук и лен, издръжлив. Подходящ за настаняване на зад вратата на гардероба и т. Сгъваема, преносима и моющийся.Благодарим ви за разбирането!По-голям капацитет, може да се съхранява много неща. Подходящ за настаняване на зад вратата на гардероба и т. Параметри : Материал : памук и льняцвет : както е показано Размер : 34,5*48 смособенности : Подвесная дизайн, здрава Опаковка в комплект : чанта за съхранение * 1 (не включва демонстрация на други аксесоари за снимките. Може да се използва за съхраняване на хартиени кърпички, чорапи и т. Може да се използва за съхраняване на хартиени кърпички, чорапи и т. Това е и хубавото украшение на дома. Изработен е от памук и лен, издръжлив.Поради различните екрани на компютри и настройки на дисплея реалните цветове могат да се различават леко от изображения.

Всичко за продукта

Material:
cotton and linen
Color:
as shown
Size:
34.5*48 cm
Features:
Suspended design, durable
Package Included:
Storage bag*1:
(Excludes other accessory demos in pictures.):
notes:
Please allow 1-3 cm error due to manual measurement.:
Due to different computer screens and display settings, actual colors may differ slightly from the pictures.:
Thanks for your understanding!:
Large capacity, can store a lot of things. :

Клиентите също избират