• New
Hoki Found Силиконови Подложки за храна за домашни любимци Тава - Нескользящие Подложки за чаши за кучета и котки Салфетка - Подложка за хранене на кучета и котки - Непро?

Hoki Found Силиконови Подложки за храна за домашни любимци Тава - Нескользящие Подложки за чаши за кучета и котки Салфетка - Подложка за хранене на кучета и котки - Непромокаеми Подложки за храна за кучета и котки -Подложки

Rating 
BGN 7.46

Продукти
Налично

Без повече мръсни петна по пода Лесно почистване чрез изплакване или под мивката, или просто избършете мат влажна кърпа.Изработен е от висококачествени и действително нетоксичен силикон.По-плътен марка, отколкото други подобни. 100% PVC и не съдържа бисфенол А.Моля, консултирайте се с измервания за определяне на размера.Бързо изсъхва и може да се мие в съдомиялна машина. Много висок перлено бял ръб. РАЗМЕР : 19 "x 12".При Hoki found има решение!Ние предлагаме силиконов тампон по-високо качество за защита на пола!Мат е изключително функционален, а също и много привлекателен визуално!Домашни любимци могат да бъдат небрежен в яденето, хвърляйки навсякъде храна и вода!Нашият мат запазва вашите подовете чисти и сухи.Мини, нескользящие, непромокаеми, здрави, гъвкави, меки и лесно да ги вземат със себе си на всяко място за пътуване.Ние всички обичаме нашите домашни любимци, но никой не харесва мръсна етаж.Много високо говорител на външния ръб предотвратява разливане на храна, вода и лакомствата на вашите чисти подове!Чудесен подложка за настаняване котешки и кучешки мисок, хранилки за птици, чешми, подложки, въз основа на станции, чинии.

Всичко за продукта

Клиентите също избират