• New
Zerodeko 5 бр. кутии Гевгир Купа Хладилник Контейнер за Салата Мента се Съхранява В Хладилник Продукти за Източване на Продукти За Миене на Плодове, Джинджифил, Зеленчу?

Zerodeko 5 бр. кутии Гевгир Купа Хладилник Контейнер за Салата Мента се Съхранява В Хладилник Продукти за Източване на Продукти За Миене на Плодове, Джинджифил, Зеленчуци, Разделени с Контейнери За съхранение на билки

Rating 
BGN 30.32

Продукти
Налично

-Материал : комплект купички за измиване от полипропилен - Контейнери за плодове запечатани за защита на хранителни продукти и предмети от влага и да ги запази свежи за по-дълго времеКУТИЯ за ПЛОДОВЕ - ??Комплектът включва филтър, контейнер за съхранение, запечатани на кутията. КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ на продукти,-запечатани дизайн, позволява да се запазят свежи продукти.Пратката включва 5 x кутии за съхранение Характеристики - Изработен от висококачествени полипропиленови материали, и можете да бъдете сигурни, използването на кутия за съхранение на сосове., Контейнер-органайзер за хладилник с дренажна конструкция, използвайте го, за да се отцеди излишната вода и запази продукти в добро състояние. - В малки коробочках може да се съхранява на някои съставки като зелен лук, имбирные люспи, чесън и т.Информация за стоки Комплект купички за миене на съдове Това е кутия за съхранение на кухня, изработени от качествени полипропиленови материали, за продължително ползване. - Можете да проверите в брой чрез прозрачна кутия.Не е нужно да се притеснявате за протечке, по-удобно носене.Много лесно и просто да видим какво е вътре.КОШНИЦА за ИЗТОЧВАНЕ - Включва филтър, контейнер за съхранение, герметичную капак.ХЕРМЕТИЧЕСКИ КОНТЕЙНЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Калъф за съхранение лесен за използване, прекрасен калъф за съхранение на лук, джинджифил, чесън, запазва свежестта.

Всичко за продукта

Клиентите също избират