• New
Детска 3D чаша с пеперуди от неръждаема стомана F-32 на 12 унции с 2-ма заключващи се капаци - Екологично - Маркова колекция, не съдържа BPA (пеперуди)

Детска 3D чаша с пеперуди от неръждаема стомана F-32 на 12 унции с 2-ма заключващи се капаци - Екологично - Маркова колекция, не съдържа BPA (пеперуди)

Rating 
BGN 7.97

Продукти
Налично

Искате ли да научите повече?Приемайте по време на път.Сега ЛЮБИМИЯ си дизайн чаши с единорогом е достъпна също и под формата на бутилки за вода!. ? 2 ОПАКОВКИ, капачки, с ползунковой закопчалка, НЕ съдържат BPA : пластмасови капаци с ползунковой закопчалка помагат да се поддържа напитка на детето си топли или студени.Ние сме специализирани в това, за да направи всекидневното магически, и се стреми да се стимулира у детето чувство на креативност и въображение. ? Чудесно за ДЕЦАТА : Нашите чаши от неръждаема стомана, идеални за деца, са гладки, безопасни край и са предназначени за ръце, детски размер.Неръждаема стомана.Направете Питейна вода Забавна игра!. ** ЗАБЕЛЕЖКА ** : Ако чашата се обърне с главата надолу, течността ще изтече, както и от всяка друга чаши.Позволете ни да Ви Изненада.Просто намерете KINIA на . 2 дупки с различни размери по избор позволяват с лекота глътка и го / я питие.❤️ КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Нашите детски чаши премиум-клас от неръждаема стомана 304 18/8 произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана с уникален цветен 3 D силикон външно покритие.Идеална за използване в движение. ? ПОМОГНЕТЕ да се справят С ПЛАСТМАСОВИ ОТПАДЪЦИ : време е да се откажат от обичайните детски пластмасови чаши и по този начин да помогне за защита на бъдещето на нашата планета и на океаните, за сметка на намаляване на пластмасови отпадъци.

Всичко за продукта

Клиентите също избират