• New
TCCFCCT Отразяваща Жилетка за Безопасност на мълния, Жилетка повишена видимост за мъже и жени, Работно жилетка с хоризонтална лента за радиостанции и лична карта, Отго

TCCFCCT Отразяваща Жилетка за Безопасност на мълния, Жилетка повишена видимост за мъже и жени, Работно жилетка с хоризонтална лента за радиостанции и лична карта, Отговаря на стандартите на ANSI /ISEA, Сив, XL, 6 бр.

Rating 
BGN 17.73

Продукти
Налично

Защита от работа - Вафен с сенникаПодсилени ред на лямке предотвратява загубата на мрежи, осигуряване на достатъчно дълъг живот от този на работното жилетка след многократни машина мие.Елегантен дизайн и плат премиум-клас с тегло 120 грама, правят този отразяваща жилетка удобен, стилен и траен в чорап.Защитни ризи серия Skylark за мъже и жени. На всяко запитване и въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа. ? Професионално и квалифицирано обслужване ? Жилетка за безопасност TCCFCCT отговаря на стандарта ANSI /ISEA 107-2020. Няколко Приложения ️ ♀ ? ? ?️? Стилен дизайн прави този отразяваща жилетка сигурност не е само работен елек за общински служители, предприемачи, инженери, геодезисти, лесничих, наземни екипи летища, работници, склад, шофьори на камиони, софарма екипи и доброволци, но и хубав подарък за семейства и приятели, които обичат бягане, колоездене, лов и туризъм през нощта.Отразяваща жилетка серия Хоукс с 2 джобове. Висока ? ?Видимостта на Тази жилетка повишена видимост TCCFCCT оборудван с 2 вертикални и 2 хоризонтални светлоотразителни ленти с ширина 2 инча отпред, отзад и на раменете за максимална отразяваща способност и прозрачност, осигуряване видимост на 360 ° при всякакви климатични условия и светлина, което гарантира вашата сигурност при изпълнение на вашите задачи.Хоризонтална ивица на гърдите осигурява добро място за радиостанции и лична карта, които трябва да се мотае по време на работа. ? МАТЕРИАЛ и дизайн ПРЕМИУМ-КЛАС ? Тази жилетка сигурност за мъже и жени с цип е изработена от 100% полиестер, който е лек, дишащ, удобен и в чорап.

Всичко за продукта

Клиентите също избират