• New
Плътна гума, 10 инча, 10x2,70-6,5 плътна гума 70/65-6,5 Бескамерная Проколостойкая гума за скутер, Взривозащитени каучук, Плътни гуми, устойчив на удари дизайн, подмяна на кол?

Плътна гума, 10 инча, 10x2,70-6,5 плътна гума 70/65-6,5 Бескамерная Проколостойкая гума за скутер, Взривозащитени каучук, Плътни гуми, устойчив на удари дизайн, подмяна на колела със супер-съединител (гума 10x2,70-6,5)

Rating 
BGN 0.67

Продукти
Налично

н5 гумите са съвместими за премахване на Яхтата/gotrax Г4/скочат-1 Алфа/evercross скутер/Boyueda 5600 вата и т. 〖Че получавате〗 шина с размери 1 * 10x2,7 инча. 〖Безопасно и удобно за използване〗10-инчов гума за скутер не е вътрешна гума, не е нужно да се притеснявате за проколе, не изисква поддръжка, винаги в перфектно състояние.Ще ви даде увереност на всеки път. 〖Силна приложимостта на〗10*2.5 Здрава гума, съвместимо С. 〖Полиуретанова гума 〗са Изработени от висококачествен гумен материал и повърхност, притежават отлично сцепление, устойчивост на натиск, устойчивост на износване и нескользкостью, бързо товаро топлина, гумена канавкой дълъг експлоатационен срок. 〖Безопасно и удобно за използване〗10-инчов гума за скутер не е вътрешна гума, не е нужно да се притеснявате за проколе, не изисква поддръжка, винаги в перфектно състояние. Електрически скутер/ Ховерборд. Електрически скутер/ Ховерборд. 〖Мощен ъпгрейд〗Удароустойчив гуми безвъздушно дизайн, значително увеличават срока на експлоатация на гумите, което прави пътуване по-комфортно, за разлика от пазара на цельнолитых гуми с по-ниско качество. (Забележка : 10 X2,7 инча (обикновено за 10 X2,70-6,5 и 255 X70).5 гумите са съвместими за премахване на Яхтата/gotrax Г4/скочат-1 Алфа/evercross скутер/Boyueda 5600 вата и т.Полиуретан, каучук, полиуретан, каучук се характеризира с по-висока твърдост от обикновен каучук, и има характеристиките на еластичност, на топлоизолация, звукоизолация и ударопрочности.В резултат на това гумата издържа всяко изменение на налягането, точно като обикновените гуми остават същите трайни при пълно накачивании.

Всичко за продукта

Клиентите също избират