• New
БРЕНДАЗ Кабел за данни Мини USB Mini-B Кабел Mini B с най-качествени синхронизация на данни и зареждане, съвместим с PS3, видеорегистратором, цифрови фотоапарати, PDA устройс?

БРЕНДАЗ Кабел за данни Мини USB Mini-B Кабел Mini B с най-качествени синхронизация на данни и зареждане, съвместим с PS3, видеорегистратором, цифрови фотоапарати, PDA устройства, скенери и т.н. (1 фут)

Rating 
BGN 2.67

Продукти
Налично

и Така, какво още ви трябва, ако имате маркови кабел за данни Мини USB Mini BСкорост на пренос на данни до 480 Mbit/s. Нашия кабел с двойно екраниран (фолио и плитка) намалява смущения EMI / RFI, а шерпите с усукана двойка помагат за намаляване на crosstalk, като по този начин гарантира високоскоростен пренос на данни. ? КОМПЛЕКТА ? вземете вашата резервация сега и ще получите USB кабел Mini B с дължина 1 метър за пренос на данни и зареждане на устройството.За използването на този прост и надежден кабел за съвместими устройства не изисква инсталация, което го прави удобен и готов за употреба. ?5-пинов кабел MINI USB ? И отново компанията BRENDAZ е готов да ви осигури най-добрият и най-бързият кабел Mini B, с максимална синхронизация на данните ни за данни кабел Mini B съвместима с широка гама от устройства, като например външен твърд диск, MP3 / MP4 плейъри, цифрови камери, принтери, скенери, видео, игрови контролери и т. Компанията BRENDAZ има отлична репутация сред своите доверени клиенти и на отделите по продажби. ? КОМПЛЕКТА ? вземете вашата резервация сега и ще получите USB кабел Mini B с дължина 1 метър за пренос на данни и зареждане на устройството. Компанията BRENDAZ се гордее с факта, че тя е дружелюбна и е достъпна, благодарение на надеждни, евтини и ефективни продукти, които ви позволяват да поддържате връзка.Корпоративна 5-пинов кабел за зареждане USB Mini B позволява да се свърже, да се зарежда и синхронизира е богат на функции решение, изискващи по-висока скорост. и Така, какво още ви трябва, ако имате маркови кабел за данни Мини USB Mini B.Бърза синхронизация на данни и зареждане.BRENDAZ КАБЕЛ ЗА данни МИНИ USB MINI B С най-качествени синхронизация на ДАННИ и зареждане.Той е здрав, гъвкав и издръжлив и се предлага в различни размери дължина.Съвместима с широка гама от устройства като PS3, Dash Cam, цифрови фотоапарати, PDA устройства, скенери и т.Просто изпратете ни кратко съобщение, и вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа.Освен това, нашите услуги за доставка също са на разположение в случай на възникване на някакви проблеми.

Всичко за продукта

Клиентите също избират