• New
Звезден Проектор, нощни лампи, led осветление за Спалня/Стая с 4 Режима и таймер за Подаръци за деца и Възрастни, Домашно Парти, на дансинга, на Тавана, Украса Спални (Б?

Звезден Проектор, нощни лампи, led осветление за Спалня/Стая с 4 Режима и таймер за Подаръци за деца и Възрастни, Домашно Парти, на дансинга, на Тавана, Украса Спални (Бял)

Rating 
BGN 3.00

Продукти
Налично

Особено подходящ за спални и други стаи 2, Лесен за използване и се адаптира към различни поводи Свържете приложен кабел Type-C, включете го и го поставите вертикално или хоризонтално. Пълно ВКЛЮЧВАНЕ / изключване на спастичен режим. Режим на случайно превключване на четири моделите.Светлината звездна проектора може осветяване на помещение с площ до 200 кв. м, с ясна проекция на фигурата.Натиснете бутона "Timing", за да настроите таймер за 30 минути, за комфортен сън. Режим на блещукащите звезди.Звезден проектор е изработена от висококачествени материали ABS играчка клас. 【4 режим и настройка на таймер】 Натиснете бутона "Mode", за да превключвате между 4 различни режима.След 30 минути светлина автоматично изгасва.Детайли : Материал : ABS Източник на светлина : led Напрежение : DC 5v / 1 A Функция : 4 режима Дължина на кабела Type-C : 2 м опаковка Размер : 13 * 13 * 10 виж. Режим на дишане. Режим на дишане. Режим на случайно превключване на четири моделите. 【Добър подарък 】 Звезден проектор-лека нощ, подходящ за подарък за Хелоуин парти, рожден ден, парти, сватба, интериор на стаята, ден за защита на децата, Коледа, годишнина подаръци, това създава чудесна и звездна атмосфера, помага на децата да се стимулира тяхното любопитство, въображение, творчество.【Високо качество и добро покритие】 100% безопасен детски лека нощ.Натиснете бутона "Timing", за да настроите таймер за 30 минути, за комфортен сън. Пълен режим на включване / изключване.При натискане на бутона на таймера в избрания от вас режим на осветление индикатор ще започне да мига и ще започне обратно отброяване на времето.Характеристики : 1, 4 режим и настройка на таймер, Натиснете бутона "Mode", за да превключвате между 4 различни режима.Също така са подходящи за декорация на помещения, осветление на романтично настроение, нощни лампи и прикроватной лампи. 3, Функцията таймер за 30 минути Има бутон таймер за 30 минути.

Всичко за продукта

Клиентите също избират