• New
Салфетки RENSLAT от 6 теми, ресторант кърпички със зелени листа, Тканевое пръстен с катарама, Пръстен за вечеря в стил западна кухня, украса за салфетки в хотела (Цвят: A,

Салфетки RENSLAT от 6 теми, ресторант кърпички със зелени листа, Тканевое пръстен с катарама, Пръстен за вечеря в стил западна кухня, украса за салфетки в хотела (Цвят: A, размер: един размер)

Rating 
BGN 194.09

Продукти
Налично

Отлични за домашен интериор : идеално се съчетава с различни оформления на маси и аксесоари на отлични за домашен декорЗабележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния. Изработена от метален материал, устойчив на абразия и устойчиви на корозия. Многократна употреба и използването на практичност : Пръстен за салфетки за еднократна употреба, и ако пръстен за салфетки загрязнено, го избършете с влажна гъба. Изработена от метален материал, устойчив на абразия и устойчиви на корозия. Многократна употреба и използването на практичност : Пръстен за салфетки за еднократна употреба, и ако пръстен за салфетки загрязнено, го избършете с влажна гъба. Поддържане на реда в таблицата : Обтегач за салфетки може да направите вашата маса и салфетки по-чисти и спретнати. Многократна употреба и използването на практичност : Пръстен за салфетки за еднократна употреба, и ако пръстен за салфетки загрязнено, го избършете с влажна гъба. Изработена от метален материал, устойчив на абразия и устойчиви на корозия. Няколко назначения : Подходящ за ежедневието и за тържества като сватби, вечери, Коледа, Деня на благодарността и други такива случаи. Поддържане на реда в таблицата : Обтегач за салфетки може да направите вашата маса и салфетки по-чисти и спретнати. Няколко назначения : Подходящ за ежедневието и за тържества като сватби, вечери, Коледа, Деня на благодарността и други такива случаи.

Всичко за продукта

Клиентите също избират