• New
MSAFGY/ Чехли; Летни Семейни Нескользящие чехли; Плажни обувки за баня; Улични Сандали на равна подметка; Мъжки Семейни джапанки за помещения; дишаща (Цвят: жични, разме

MSAFGY/ Чехли; Летни Семейни Нескользящие чехли; Плажни обувки за баня; Улични Сандали на равна подметка; Мъжки Семейни джапанки за помещения; дишаща (Цвят: жични, размер: 42)

Rating 
BGN 51.13

Продукти
Налично

Използвайте нашите сандали за разходки, на лодка, на плажа или дори просто за разходка по тримесечие ⚫ може ефективно да стреля натиск и болка, причинени от болка в краката й ръце и крака, гърба, подошвенным фасциитом и други съпътстващи подошвенными проблеми. ⚫ Липсата на функциониране : джапанки, смесени с меки облицовки за обувки от EVA за комфорт и подкрепа, благодарение на които вашите крака ще се чувстват удобно, където и да са ви довели. ⚫ Трайност : Тези джапанки не са само летни дрехи, но и задължителен атрибут за плажа на живот, а техните комфорт и атлетизъм позволяват да издържат на всяко приключение. а след това се консултирайте с таблицата за размери, за да изберете правилния размер. трябва да се измери точно дължината на стъпалото. ⚫ Стилен дизайн и гъвкавост означава, че можете лесно да преминете от късна закуска за разходка по плажа.⚫ Стилен дизайн и гъвкавост означава, че можете лесно да преминете от късна закуска за разходка по плажа.Европейският размер 36-37 = дължина на стъпалото 23-23,5 см Европейски размер 38-39 = дължина на стъпалото 24,0-24,5 см Европейски размер 40-41 = дължина на стъпалото 25,0-25,5 см европейски размер 42-43 = дължина на стъпалото 26,0-26,5 см европейски размер 44-45 = дължина на стъпалото 27,0-27,5 виж Добре дошли в нашия магазин, ние имаме много продукти, в което не сте добри, може да ни изпратите на и-мейл, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ⚫ Невероятно сцепление Благодарение на гъвкава гумена подметка, която осигурява отличен комфорт и сцепление, не е нужно да се притеснявате за това, че малко вода да попаднат върху вас.

Всичко за продукта

Клиентите също избират