• New
Yardwe 100шт S Кука Закачалки От Неръждаема Стомана Коледна Закачалка За Отглеждане Магазин за Инструменти Закачалка Манто Инструменти Коледна Лампа Hnager Куки За Кухне?

Yardwe 100шт S Кука Закачалки От Неръждаема Стомана Коледна Закачалка За Отглеждане Магазин за Инструменти Закачалка Манто Инструменти Коледна Лампа Hnager Куки За Кухненски Прибори, Инструменти За Украса Куки За Шапки

Rating 
BGN 3.33

Продукти
Налично

- Размер : Около 4,50 X2,50 X0,20 см/1,77 X0,98 X0,08 инча s-образна закачалка - Материал : Метална s-образни куки home depot.ИНСТРУМЕНТИ ЗА ДЕКОРИРАНЕ - Куки, S-образна форма, подходяща за закачане към съществуващите теми без използване на винтове и гвоздеи.ИНСТРУМЕНТИ за ДОМАКИНСТВОТО - S-образен дизайн, много лесен за използване.Структурата е проста и красива, с чувство за дизайн.Пратката включва 100 х куки Характеристики - Цвят : Сребриста метална закачалка за дрехи. - Идеален за съхранение на дрехи, ключодържатели, шапки, банного кърпи, шал или други малки елементи, куки за кафе чаши.УНИВЕРСАЛЕН ИНСТРУМЕНТ - S-образни куки, могат да се използват за окачване на каквото и да е в кухнята, в килера, работилница или гараж. куки за саксии, така че не се колебайте, елате и се купуват този окачен на куката от висококачествен материал.МЕТАЛНА ЗАКАЧАЛКА за палто - куката няма да отнеме твърде много място, им е удобно да се ползват за вас.УНИВЕРСАЛЕН ИНСТРУМЕНТ - S-образни куки, могат да се използват за окачване на каквото и да е в кухнята, в килера, работилница или гараж. - Произведен от висококачествен метален материал, този окачен на куката е здрава при използване на куки S-образна форма.Структурата е проста и красива, с чувство за дизайн. - Гладка повърхност, без чеп, не боли и не поцарапает ръцете висят куки s-образна форма.ИНСТРУМЕНТИ ЗА ДЕКОРИРАНЕ - Куки, S-образна форма, подходяща за закачане към съществуващите теми без използване на винтове и гвоздеи.

Всичко за продукта

Клиентите също избират