• New
Mobestech Одеяло за свободни новородените Момичета, малки Деца, Обвиване на тялото, Успокояване на Удобен Щурм за Одеяла, Фланелевое Пеленание, Момче, Уютна Момиче, За Н?

Mobestech Одеяло за свободни новородените Момичета, малки Деца, Обвиване на тялото, Успокояване на Удобен Щурм за Одеяла, Фланелевое Пеленание, Момче, Уютна Момиче, За Новородени, За Пътуване, Плюшен Кошче, Пушистое,

Rating 
BGN 8.30

Продукти
Налично

Одеало : Можете да го дари дете на рожден ден, детски душ, фестивалПеленальное одеяло за новородени : лесни за миене и многократна употреба, поддържа използването.Защитно одеяло за деца : Уютен и удобен за вашето новородено бебе или карапуза.Осъществяване на списък 1 x одеяло Характеристики -Цвят : сив защитно одеяло за деца - Използвайте го като одеяла в инвалидна количка, автокресле или яслите.Удобно детско одеало : продуктът се произвежда от качествени материали, безопасни за използване, дълъг живот. - Компактен размер, лесен и удобен за носене и използване на пеленальное одеяло за новородени. одеяло за бебе Осигурява тактилна стимулация за вашето дете, комфортен защитно одеяло, лесно да го прегръща, успокоява и доставя удоволствие. Удобно детско одеало : продуктът се произвежда от качествени материали, безопасни за използване, дълъг живот.Информация за стоки Плюшевое флисовое одеяло и пране.Използвайте го като допълнителна подплата, когато сменяте пелените на детето или съхранявайте го в ръце, пеленая в кърпа. -Материал : от едната страна-фланела, а от другата страна-плюшени завивки за деца от пузырчатого руно -Нашето одеяло е достатъчно голямо, за да може да се използва за прегръдки, в колички и автокреслах, пикник и дори като одеяла за свободни деца.Защитно одеяло за деца : Уютен и удобен за вашето новородено бебе или карапуза.

Всичко за продукта

Клиентите също избират