• New
ZPEE 12h Timing въздушния филтър, с Дистанционно Управление със Сензорен екран, Вибриращо Вентилатор за Климатик с отрицателни Йони, Домашни охладителя, Тъпо и Вентилато?

ZPEE 12h Timing въздушния филтър, с Дистанционно Управление със Сензорен екран, Вибриращо Вентилатор за Климатик с отрицателни Йони, Домашни охладителя, Тъпо и Вентилатор с Дистанционно Управление 11x12x26 инча

Rating 
BGN 1.00

Продукти
Налично

удобно дистанционно управление ще ви помогне да регулирате охлаждащ вентилатор с другия край на стаятаДизайн на сензорен екран : Въздушен охладител има функция за докосване на екрана, което ви дава съвсем ново преживяване. Поставете го в хладилника, докато автомобилът с кристали лед, без напълно да замръзне.Двойно управление : Твърде уморени, за да се изправи, за да регулирате настройките на охладител, когато вие си почивате?Сега този кула вентилатор ви осигурява двойно управление на охладителя. почиства и охлажда през цялата година.използвайте метода на Ice Crystal Box1.Широкоъгълен осцилиращ : Тази осциллирующая конструкция осигурява циркулация на въздуха из залата. поставете кутията с кристали замръзнал лед в резервоара за вода. улавя токсични отношение и миризми.този вентилатора-охладител на въздуха могат да режат на прах с помощта на външен филтър огради и същевременно абсорбират топлината.Докато пръст Леко, лесно регулиране на скоростта на вятъра, задаване на време, по-лесно управление, Носете Удобни прохладното лято. Функция 12-часов таймер : Пълнофункционално дистанционно управление улеснява управлението на въздушен интеркулер. Въздушен охладител е оборудван с 3 настройки на скоростта (ниска / средна / висока), и вие можете лесно да регулирате студен въздушен поток в съответствие с вашите нужди.Двойно управление : Твърде уморени, за да се изправи, за да регулирате настройките на охладител, когато вие си почивате?Сега този кула вентилатор ви осигурява двойно управление на охладителя. Функция 12-часов таймер : Пълнофункционално дистанционно управление улеснява управлението на въздушен интеркулер. ако живеете в Просторна стая, изберете този охладител, за да се радват целогодишно на хладен вятър. нашата превъзходна услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа. ако живеете в Просторна стая, изберете този охладител, за да се радват целогодишно на хладен вятър.благодарение на Големия ъгъл на наклон, той може напълно да покрие всички помещения в стаята си. просто поставете пръст върху ключа и включете въздушен охладител.Докато пръст Леко, лесно регулиране на скоростта на вятъра, задаване на време, по-лесно управление, Носете Удобни прохладното лято.ДИЗАЙН БЕЗ ОСТРИЕТА : липсата на ножове, канали дисекция на въздуха, осигурява плавен въздушен поток Без неприятни удари, което го прави безопасен за децата, домашните любимци и по време на прибиране на реколтата.Широкоъгълен осцилиращ : Тази осциллирующая конструкция осигурява циркулация на въздуха из залата.Дизайн на сензорен екран : Въздушен охладител има функция за докосване на екрана, което ви дава съвсем ново преживяване. съвети : Кутии с кристали лед може да се използва повторно.

Всичко за продукта

Клиентите също избират