• New
LORVIES Ден на Майката Лилаво Цвете за Включване led нощна светлина с Автоматичен Сензор от Здрач до Зори, Декоративен лека нощ за Спалня, Баня, Кухня, Коридор, стълбище, ?

LORVIES Ден на Майката Лилаво Цвете за Включване led нощна светлина с Автоматичен Сензор от Здрач до Зори, Декоративен лека нощ за Спалня, Баня, Кухня, Коридор, стълбище, Антре, детска стая, пестене на Енергия

Rating 
BGN 10.13

Продукти
Налично

Лека нощ на хладно на допир, а го елегантен стилен дизайн ще изглежда страхотно във всяка обстановка Изходно напрежение : DC2.МЕКО БЯЛО сияние : лека нощ от LORVIES помага ви да се движи из къщата през нощта.Само за използване в подходящи за сухи помещения. Входно напрежение : AC110-127 V 2.Този продукт не е играчка и не е предназначен за използване от деца. Осветите вашия коридор или всяка друга стая с мека, нежна, хладна светлина.Лека нощ, автоматично се включва в здрач и се изключва на разсъмване Само за използване в подходящи за сухи помещения да се Съхранява далеч от деца и животни Не са за използване в розетках-удлинителях Вътре няма части, които са подходящи за обслужване на потребителя за Опасност и повишено внимание Опасност от токов удар и опасност от пожар.Висококачествени светодиоди с дълъг живот означава, че крушката не се променя.За целите на безопасното използване на свързвайте устройството само към открито монтиране на розеткам, където тя вентилация и не могат да влязат в контакт с легла покрития или други материали.Размери : 4,5 инча (Г) x 3 инча (Ш) x 2 инча (В) / 7,6 см x 11,1 см x 4,7 виж енергийна ЕФЕКТИВНОСТ : по-малко от 0,25 цента на година за експлоатация. Размери : 3 инча Ш x 4,5 инча G x 2 инча (76 mm x 114 mm x 48 mm) 5. Нето тегло : 60 г / 2,12 унция на 6.Чудесен подарък и украса за вашите помещения - вашите деца или приятели ще се радвате на този стилен подарък, а също и тя ще се превърне в идеалното украшение за вашата детска спалня или баня, офис и т.Само за използване на по-възрастните.

Всичко за продукта

Клиентите също избират