• New
Стъклена бутилка за вода 10 мл с капак с Кошачьими Уши, Скъпа Бутилка За Вода Силиконовата Въже, Запечатани Стъклена Бутилка за пиене, Удобна в переноске, Множество (?

Стъклена бутилка за вода 10 мл с капак с Кошачьими Уши, Скъпа Бутилка За Вода Силиконовата Въже, Запечатани Стъклена Бутилка за пиене, Удобна в переноске, Множество (в синьо)

Rating 
BGN 6.00

Продукти
Налично

-Подходящ за много случаи, като : училище, пътуване, офис, спорт, катерене, къмпинг и т също може да даде на други хора Параметри на продукта Размер : 8,4 х 8,4 х 12,8 см / 3,3 х 3,3 х 5 инча.Чаша снабдена силиконовата условия, и вие можете да го носите на ръка, както ви харесва.Изискан и приятен външен вид, подходящи за хора от различни възрасти. 【Симпатичен външен вид котешки уши】на Кутията е изпълнена под формата на сладки котешки ушек.ХАРАКТЕРИСТИКИ на ПРОДУКТА -Трайно уплътнение Горловина чаша с дърворезба плътно прилепнала към капака чаши.Той е малък по размер и е удобен за поставяне в чанта.Бутилка за вода за провеждане на прозрачна и ярка, с ясни мотиви.【Силна стягане】 Бутилка за вода има врата с дърворезба, която е плътно прилепнала към капака. 【Кръгла горловина чаши, лесно се открива】 Капак може да се отвори с една ръка, стъклени бутилки, за сок, за лесно и удобно. 【капацитет 10 мл / 300 мл】Размер на стъклена бутилка за вода е около 8,4 х 8,4 х 12,8 см / 3,3 х 3,3 х 5 инча. 【Симпатичен външен вид котешки уши】на Кутията е изпълнена под формата на сладки котешки ушек.Бутилка също може да даде на другите като на красивия подарък. 【Няколко приложения】Стъклена спортна бутилка подходяща за различни случаи.Запечата трайно, много здрав и издръжлив.Здрава стягане, не е лесно да тече, лесно се побира в пакет.Гърлото на чаша кръгло и отговаря на формата на устата, а питейна вода се получава по-гладка. 【Силна стягане】 Бутилка за вода има врата с дърворезба, която е плътно прилепнала към капака.Бъдете различни от другите.Например работа в офиса, пътувания, спорт, училище. 【Няколко приложения】Стъклена спортна бутилка подходяща за различни случаи.Чаша за вода не ще бъде лесно да изтече, ако му се обърне с главата надолу.Много подходящ за провеждане. 【Кръгла горловина чаши, лесно се открива】 Капак може да се отвори с една ръка, стъклени бутилки, за сок, за лесно и удобно.Чаша устойчива е на висока температура, ошпариванию и топлоизолация.Нека пиенето на вода ще бъде изпълнен ритуал.

Всичко за продукта

Клиентите също избират