• New
Стартов Комплект за бродиране Abillyn Цветен Букет Огледало за Грим с Печатни Модел Комплекти за Бродерия на кръстат бод (Букет)

Стартов Комплект за бродиране Abillyn Цветен Букет Огледало за Грим с Печатни Модел Комплекти за Бродерия на кръстат бод (Букет)

Rating 
BGN 5.13

Продукти
Налично

Уважаеми клиенти, не може ли, моля, да ни помогне да постигнем нашата цел продажба на комплекти за бродерия a billyn / billion? ? Пяльца за бродиране снабдени с регулируем винт, който при необходимост може да се засилят, за да тъканта остава същата гъста, като на барабан.Комплекти за бродерия Са идеални за Начинаещи Възрастни Деца Напреднали ? Е красив стенен арт декор или просто подарък за Коледа и на всеки празник.Добре дошли в магазин за бродерия Abillyn!В комплект за бродиране Abillyn САМ crafts се използва по-плътен памучен плат, отколкото в други обикновени комплекти, която дълго време запазва елегантен външен вид.Плат от високо качество, с точни прилага рисунки ? В нашите комплекти за бродерия САМ crafts се използва по-плътен памучен плат, отколкото в други обикновени комплекти, която дълго време запазва елегантен външен вид.Тъй като в него се използва екологично чиста водорастворимая боя за печат, моля, не промокайте, че преди да завърши. - След като сте готови, да шият, фигура лесно измити в хладка вода за накисване за около 10-15 минути. - Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Вашето удовлетворение е за нас движещата сила, за да може да продължи да се движи напред!Екипът на марката Abillyn.Леко отпечатани сладки и забавни рисунки правят това ръкоделие лесно и забавно!Опаковъчен лист : - Плат за бродиране с шарките - Пластмасов пяльцы за бродиране - Инструкция на английски език - Игла за бродерия - Цветни мулине Как да се насладите на пяльцами за бродиране? 1. Поставете външната рамка на плосък масата с лицето надолу. Обърнете вышитую кърпа, за да усетите плътността, може да се използва за бродиране в опънато състояние. Размер може леко да се различават от ръчно изработени изделия.

Всичко за продукта

Клиентите също избират