• New
Титуляр яка за кучета с въздушна етикет за Apple Airtags, Защитен калъф с въздушна етикет за яка за кучета и котки, Калъф със защита от загуба на въздушна етикет от TPU, Съвм?

Титуляр яка за кучета с въздушна етикет за Apple Airtags, Защитен калъф с въздушна етикет за яка за кучета и котки, Калъф със защита от загуба на въздушна етикет от TPU, Съвместим с писта Apple Airtag, Протектор за

Rating 
BGN 3.00

Продукти
Налично

【Е Предназначен за тракери AIRTAG】 Калъф POHNUI, специално разработен за Apple Air Tag tracker, притежателят на Air Tag като път с подходящ размер за поставянето на тракера Air Tag, той е подходящ за яка / пръстени за домашни любимци с диаметър 0,8 инча. 【Висококачествени материали】 Калъф за Air Tag е изработен от висококачествен материал TPU, който може добре да защити Air Tag tracker от надраскване, а разумна твърдост, по-добре да се заключва Air Tag, да го направи съвместимо с пръстен за домашни любимци и ефективно да се предотврати падането на Air Tag tracker. 【УДОБНИ за НОСЕНЕ】 В сравнение с традиционните висящи дизайн, Air Tag protector е с пръстен с всяка страна, която се прикрепва към яката, защита на вашия домашен любимец от риска от удар се дължи на подвесного своята практика по време на игра, и вашият домашен любимец не може повече да се дъвчат или да се играе с Air Tag. 【УДОБНИ за НОСЕНЕ】 В сравнение с традиционните висящи дизайн, Air Tag protector е с пръстен с всяка страна, която се прикрепва към яката, защита на вашия домашен любимец от риска от удар се дължи на подвесного своята практика по време на игра, и вашият домашен любимец не може повече да се дъвчат или да се играе с Air Tag. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 Нашия калъф Air Tag е лесен за използване, вие можете да го прикачите към яката и пръстен за домашен любимец за вашата котка или куче, но можете да го прикачите към вашия раница, дамска чанта, багажу, поводку, детска ученическа чанта и към всичко, което има каишка, с подходящ размер за своята практика. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 Нашия калъф Air Tag е лесен за използване, вие можете да го прикачите към яката и пръстен за домашен любимец за вашата котка или куче, но можете да го прикачите към вашия раница, дамска чанта, багажу, поводку, детска ученическа чанта и към всичко, което има каишка, с подходящ размер за своята практика.

Всичко за продукта

Клиентите също избират