• New
WJMLY Сгъваем Портативен Тенис на Мобилен Телефон, Таблет Универсална Поддържаща Рамка Рафтове За Съхранение Скоба За Регулиране на ъгъла на Наклона на Креативна Де?

WJMLY Сгъваем Портативен Тенис на Мобилен Телефон, Таблет Универсална Поддържаща Рамка Рафтове За Съхранение Скоба За Регулиране на ъгъла на Наклона на Креативна Декорация За дома, Декорация (черен)

Rating 
BGN 29.35

Продукти
Налично

, а също и някои обикновени канцеларски материали и офис принадлежности за баня на масата без да е необходимо да държите телефона. Аз вярвам, че ще ви хареса този обект за съхранение, който може да направи дома си по-чист.И кухненски принадлежности.Напълно да отговарят на вашите нужди във всички аспекти, да направите дома си по-чист и красив. описание : Размер : 8x7 см ("") Цвят : както е показано Материал : пластмаса Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 см, моля, уверете се, че не се интересуваме поръчка преди. ? Мултифункционалност : Нашият кутия за съхранение е отделен клон, в който могат да се съхраняват дрехи, ризи, панталони, поли, гамаши, дамско бельо, сутиени, чорапи, вратовръзки, шалове и т.? Висококачествени материали : Нашите сгъваеми кутии за съхранение са изработени от висококачествени и дълготрайни материали, трайни, не выцветающих, не деформирующихся, пере, пресни и вкус, влагостойких, дишането, пазещи нещата чисти и гигиеничности.Поради различни разпоредби на изображението цвят може да се различават по цвят, моля, разберете. ? Достатъчно място за съхранение на : Нашият сгъваема кутия за съхранение достатъчно голям, за да сложи в него дрехи, панталони, поли и т., а също и някои обикновени канцеларски материали и офис принадлежности за баня.Поставете устройството хоризонтално и да се гледа видео по време на зареждане.Лек и компактен, тя се състои в абсолютно плоска форма, можете да го сложите в джоба/чантата/портфейла, му е лесно да носят със себе си, че е много подходящ за пътуване.Заемат колкото е възможно по-малко място между всички останали кутии, мусорными резервоари и контейнери в килера. ? Сгъваема конструкция : Когато не използвате нашата кутия за съхранение, можете да го сгънете и преса за съхранение, не заема много място. ? Спестяване на пространство : Кутия за съхранение на възможност за спестяване на чекмеджета, шкафове и вътрешно пространство. Аз вярвам, че ще ви хареса този обект за съхранение, който може да направи дома си по-чист.Коефициент на използване на пространството чекмедже може да бъде значително повишена, което улеснява намирането на точните теми и по този начин се спестява много време. ? Достатъчно място за съхранение на : Нашият сгъваема кутия за съхранение достатъчно голям, за да сложи в него дрехи, панталони, поли и т.Регулируема многоугольный държач за мобилен телефон. ? Добре дошли в WJMLY ?WJMLY Сгъваем портативен тенис на мобилен телефон, таблет универсален багажник за съхранение на скоба с възможност за регулиране на ъгъла на наклона характеристики на : Притежател на мобилен телефон може да се регулира, така че да можете да гледате филми или да направите снимка, без да държите телефона в ръцете си.

Всичко за продукта

Клиентите също избират